2777
2789
عنوان

خانما نظر بدید

98 بازدید | 14 پست

شومیز خردلی با شلوار مشکی و شال مشکی خوبه یا 

شومیز خردلی و شلوار خردلی و شال مشکی 

😕 

برای مراسم خواستگاری می‌خوام تازه خریدم نمیتونم چیزردیگه بخرم 

این ترکیب کدومش خوبه ؟شال مشکی باشه زشته ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با مشکی ست کن خردلی با خردلی زیادی زرد میشی 

شلوار و مشکی بپوشم ؟ شال چی ؟مشکی باشه اونم ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
نه دیگع با مشکی ست کن با خردلی جالب نمیشع 

شال و شلوار هر دو مشکی ؟

شومیز خردلی با شلوار مشکی و شال یه رنگ دیگه. عروس شال سیاه نمی‌پوشه که 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شومیز خردلی با شلوار مشکی و شال یه رنگ دیگه. عروس شال سیاه نمی‌پوشه که 😁

بد جور نمیشه شلوار مشکی شومیز خردلی باز شال یه رنگ دیگه؟

مثلا چه رنگی باشه ؟شال خوبه ؟

شلوار و مشکی بپوشم ؟ شال چی ؟مشکی باشه اونم ؟

اگر بتونی شلوار کرم خیلی روشن بپوشی خیلی خوشگل تر میشه ولی با مشکی هم قشنگه. 

آره شال هم مشکی بپوش 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
اگه شال رنگی طرح دار ساده داری که بهش میاد اونو بنداز اگر کع نع مشکی ولی من باشم مشکی انتخاب می‌کنم ...

اخه میگن تو خواستگاری و این جور مراسما مشکی سر نکنین وگرنه برام فرقی ندارع 

مثلا چه شالی خوب میشه ؟چه‌ رنگی 

اگر بتونی شلوار کرم خیلی روشن بپوشی خیلی خوشگل تر میشه ولی با مشکی هم قشنگه.  آره شال هم مشکی ...

اگه شلوار کرم بپوشم شال هم باید کرم باشه؟

بد جور نمیشه شلوار مشکی شومیز خردلی باز شال یه رنگ دیگه؟ مثلا چه رنگی باشه ؟شال خوبه ؟

نه، چرا بد باشه؟

می‌تونی شال کرم یا طوسی یا سبز یا آجری بپوشی.

هر وقت نمی‌دونی چه رنگایی با هم بپوشی، بزن تو گوگل، ست‌های لباس خوشگل بهت نشون میده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اخه میگن تو خواستگاری و این جور مراسما مشکی سر نکنین وگرنه برام فرقی ندارع  مثلا چه شالی خوب م ...

میتونی از شال طوسی خاکستری سبز یا آبی استفاده کنی البته من رنگ شومیزتو کع دقیق نمیدونم چطوری هست 

ولی اگع مثلا شلوار و شال ست یه رنگ مثل طوسی داشتی اونم خوشگل میشه 

نه، چرا بد باشه؟ می‌تونی شال کرم یا طوسی یا سبز یا آجری بپوشی. هر وقت نمی‌دونی چه رنگایی با هم بپو ...

چون سه تا رنگ مختلف میشه میگم 

چون سه تا رنگ مختلف میشه میگم 

اتفاقاً الان مد به سمتی رفته که از حالت تک‌رنگ یا دو رنگ خارج شده، نگران نباش