yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 عنوان خانما نظر بدید 98 بازدید | 14 پست شومیز خردلی با شلوار مشکی و شال مشکی خوبه یا شومیز خردلی و شلوار خردلی و شال مشکی 😕 برای مراسم خواستگاری میخوام تازه خریدم نمیتونم چیزردیگه بخرم این ترکیب کدومش خوبه ؟شال مشکی باشه زشته ؟ 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم 1402/05/24 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز_سرخ_خوشبو عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 1830 با مشکی ست کن خردلی با خردلی زیادی زرد میشی من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 با مشکی ست کن خردلی با خردلی زیادی زرد میشی شلوار و مشکی بپوشم ؟ شال چی ؟مشکی باشه اونم ؟ 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 نه دیگع با مشکی ست کن با خردلی جالب نمیشع شال و شلوار هر دو مشکی ؟ 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44929 شومیز خردلی با شلوار مشکی و شال یه رنگ دیگه. عروس شال سیاه نمیپوشه که 😁 حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
imqueen1 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1310 شال و شلوار هر دو مشکی ؟ اگه شال رنگی طرح دار ساده داری که بهش میاد اونو بنداز اگر کع نع مشکیولی من باشم مشکی انتخاب میکنم
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 شومیز خردلی با شلوار مشکی و شال یه رنگ دیگه. عروس شال سیاه نمیپوشه که 😁 بد جور نمیشه شلوار مشکی شومیز خردلی باز شال یه رنگ دیگه؟مثلا چه رنگی باشه ؟شال خوبه ؟ 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
رز_سرخ_خوشبو عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 1830 شلوار و مشکی بپوشم ؟ شال چی ؟مشکی باشه اونم ؟ اگر بتونی شلوار کرم خیلی روشن بپوشی خیلی خوشگل تر میشه ولی با مشکی هم قشنگه. آره شال هم مشکی بپوش من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 اگه شال رنگی طرح دار ساده داری که بهش میاد اونو بنداز اگر کع نع مشکی ولی من باشم مشکی انتخاب میکنم ... اخه میگن تو خواستگاری و این جور مراسما مشکی سر نکنین وگرنه برام فرقی ندارع مثلا چه شالی خوب میشه ؟چه رنگی 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 اگر بتونی شلوار کرم خیلی روشن بپوشی خیلی خوشگل تر میشه ولی با مشکی هم قشنگه. آره شال هم مشکی ... اگه شلوار کرم بپوشم شال هم باید کرم باشه؟ 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44929 بد جور نمیشه شلوار مشکی شومیز خردلی باز شال یه رنگ دیگه؟ مثلا چه رنگی باشه ؟شال خوبه ؟ نه، چرا بد باشه؟میتونی شال کرم یا طوسی یا سبز یا آجری بپوشی.هر وقت نمیدونی چه رنگایی با هم بپوشی، بزن تو گوگل، ستهای لباس خوشگل بهت نشون میده حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
imqueen1 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1310 اخه میگن تو خواستگاری و این جور مراسما مشکی سر نکنین وگرنه برام فرقی ندارع مثلا چه شالی خوب م ... میتونی از شال طوسی خاکستری سبز یا آبی استفاده کنی البته من رنگ شومیزتو کع دقیق نمیدونم چطوری هست ولی اگع مثلا شلوار و شال ست یه رنگ مثل طوسی داشتی اونم خوشگل میشه
yasamin_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 20059 نه، چرا بد باشه؟ میتونی شال کرم یا طوسی یا سبز یا آجری بپوشی. هر وقت نمیدونی چه رنگایی با هم بپو ... چون سه تا رنگ مختلف میشه میگم 🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44929 چون سه تا رنگ مختلف میشه میگم اتفاقاً الان مد به سمتی رفته که از حالت تکرنگ یا دو رنگ خارج شده، نگران نباش حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...