2777
2789
عنوان

چجوری خوابموتنظیم کنم کمک کنید

65 بازدید | 6 پست

ساعت۲،۳شب خوابم میبره تا۱۲ظهرمیخوابم شباهرکارمیکنم مثلا۱۲،۱خوابم ببره نمیتونم بخاطراین شرایط ازدرسم عقب موندم میشه بگیدبایدچیکارکرد

یه روز از صبح که پا میشی تا شب برو بیرون و فعالیت بدنی کن که خسته بشی

اومدی خونه زود بخواب

چند بار این کارو بکنی درست میشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

یه صبح گوشی بزار رو زنگ ساعت ۱۰صبح بیدار شو...

بعدش اون روز کلا نخواب ممکنه سر درد بگیری 

اما حداقل شبش زودتر مبخوابی

شبم از یه ساعت قبل برو تو رختخواب کتاب بردار بخون و گوشی و تلویزیون بزار کنار..

بهت قول میدم کم کم خوابت تنظیم میشه

فرداش ربع ساعت زودتر گوشی رو بزار رو زنگ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری که می گم انجام بده دقیق امشب هر تایمی که خوابیدی اشکال نداره فردا صبح گوشیت بزار رو ساعت 8صبح دقیق بیدار شو با هر بدبختی شده بیدار سو هر کاری داری با گوشیت تا ساعت یازده انجام بده بعد بزارش کنار جتی اگه بیدار بودی سراغش نرو ظهر ها اصلا نخواب دقیقا شب که می شه انگار مسکن خواب خوردی دیگه از ساعت 11شب گوشی بزار کنار 

یه صبح گوشی بزار رو زنگ ساعت ۱۰صبح بیدار شو... بعدش اون روز کلا نخواب ممکنه سر درد بگیری  اما ...

خواهرمن گوشیم هرروز۹صبح زنگ میزنه انقدخوابم میادیاخاموشش میکنم دوباره میخوابم یااگرم بیداربشم بزورتایکساعت بیدارم بعدیکساعت چشمام سنگین میشه نمیتونم تحمل کنم دوباره میخوابم بخاطردرس چون یجانشستم خواب بیشترب سراغم میاد