2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید ببری دکتر

تو خونه نمیشه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دمکرده عناب شنیدم خیلی خوبه

عناب رو بکوب بعد دم کن

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

فقط تب؟علایم دیگه چیه؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

تف تو چین تف تف تف تف دو هفته اس نابود شدم، ببرش دکتر

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

شیاف دیکلوفناک پنجاه بزار اگ تب از سی ونه ب بالاست

وگرنه شیاف استامینفن بزار

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

زیر پاش رو سرکه بزن ، گل ختمی هم بگیر دم کن با آب ولرم شده اش پاشویه اش کن ، با آب خیار بدنش رو مرطوب کن ، یه دستمال رو با آب ولرم خیس کن روی نافش بذار ، برش ندار حتی تو خواب ، روشکم و نافش باشه ، کشاله ران و زیر بغلش هم با دستمال مرطوب خیسش کن، اینا برا تبش خوبه

نبات داغ درست کن تو آبش هم چندتا دونه گل محمدی بنداز تا دم بکشه ، ولرم شد بده بخوره ، اگه دوسال به بالاست با آب ولرم عسل آب درست کن بخوره ، تو آب آشامیدنیش هربار یه قاشق عرق نعنا بریز تا سردی آبو بگیره ، نخودآب با گوشت گوسفند درست کن ، اصلأ سردیجات و لبنیات بهش نده ، با گرمی خوردن زودتر خوب میشه، زنجبیل و دارچینم خوبه تو نبات داغش بریز

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...