2777
2789

دو هفته ای هس کشیدم

لثه ام هنوز کامل جمع نشده

فکمم درد میکنه

پیشنهادی دارین؟

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه روز اول فقط اینحوری بودم.

چایی غلیظ دم کن.سرد شد دهنتو باهاش غرغره کن

زخم زودتر خوب میشه.

من اینکارو کردم خونریزیم سریع قط شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خوب ميشه خودش، طبيعيه

درد فک هم طبیعیه؟

میگم نکنه عفونت کرده که فکم درد میکنه

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
درد فک هم طبیعیه؟ میگم نکنه عفونت کرده که فکم درد میکنه

منم دو هفته پيش كشيدم دندون عقلم، اوايلش انقد درد ميكرد لثم فكم دندونام يكسره ژلوفن ميخوردم، اموكسي سيلينم خوردم كه عفونت نكنه، البته دكترم گفت قرص لازم نيس ، ولي من چون يه دندون ديگم رو عصب كشي كرده بودم اون دكترم گفت بخور ، بعد دو سه هفته كم كم خوب شد ، توام نگران نباش اگه فك پايينه سخت تره تا بالا

منم دو هفته پيش كشيدم دندون عقلم، اوايلش انقد درد ميكرد لثم فكم دندونام يكسره ژلوفن ميخوردم، ام ...

ممنونم عزیزم

فک بالاس

اسی عزیزم شما کدوم شهری ؟ قیمت پر کردن و روکش دندون چقده تو شهرتون ؟

من مشهدم عزیزم

پر کردنی من نداشتم ولی روکش فک کنم دکتر گفت بستگی به جنسش داره

از یه تومن شروع میشه تا پنج تومن

من دو روزه عقل بالا رو کشیدم همون سمت هم پپایین عصب کشی کردم 

درد کلاف هام کرده و از همه بدتر اینکه دهنم زخم شده انگار 

جای زخمش بیشتر اذیتم میکنه 

برای درد گفت نوافن بخور و کمپرس سر بزار من شبا یخ میزارم رو لپم خوابم ببره 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من دو روزه عقل بالا رو کشیدم همون سمت هم پپایین عصب کشی کردم  درد کلاف هام کرده و از همه بدتر ...

ان شالله بهتر بشی عزیزم

برا جای زخمت پوست انار کوبیده هم خوبه

لثه رو جمع میکنه

ان شالله بهتر بشی عزیزم برا جای زخمت پوست انار کوبیده هم خوبه لثه رو جمع میکنه

الان مگه انار هست ؟ 

دارم هر روز ویتامین سی میخورم 

مرسی عزیزم شما هم همین طور 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
الان مگه انار هست ؟  دارم هر روز ویتامین سی میخورم  مرسی عزیزم شما هم همین طور

نه ولی عطاری ها پوست خشک انار رو میفروشن

اسیاب کنید و مث اب نمک و دهانشویه بگردونید تو دهان