2777
2789
عنوان

قصور پزشکی دیدید بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9657 بازدید | 164 پست
الهی بمیرم 😭 خبر دارید انگشتش رو تونستن پیوند بزنن یا نه؟ ای خدا نوزاد کوچولو 😭 من داداشم دو ...

منتقل کردن تهران بچه رو دیگه نمیدونم چی شد واقعا پیوند زدن یا چی

خودم انقدر گریه کردم براشون تقریبا دوهفته پیش بوده

دور از همه بچه ها با شه این سهل انگاری ها🤕

منتقل کردن تهران بچه رو دیگه نمیدونم چی شد واقعا پیوند زدن یا چی خودم انقدر گریه کردم براشون تقریبا ...

ایشالا که پیوند زدن واسش🥺

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من واسه زایمان طبیعی بعدش که مادرم اومدبالاسرم کلی دادوبیدادکردکه فلان شده هادخترم چراحالش این طوریه ...

وای اصلا موقع زایمان انگار طلب کار ادم میشن منم لگنم تنگه نمیتونم طبیعی زایما کنم سربچه اولم دکتر اصرار داشت طبیعی دو روز بستری بودم به زور طبیعی شه دیدن بچه درحال مرگ هست سریع بردنم سزارین اگه طبیعی بود صدرصد بچم عقب مونده میشه 

ای وای خدای من ،خدا لعنتشون کنه ، یعنی نتونستین کاری کنین

چند سال رفتیم اومدیم تهران شکایت و ...

توی همون ۱۸ روز  نگه داشته بودن جسد رو دکترش رفت خارج 

الان شاید برگشته 

ولی میدونی خود اون افرادی که پرونده رو بررسی میکنن دکتر هستن صد در صد طرف همکارشونن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بعضیام میفته بچه ازدستشون نمیمیره ولی بعدش مشکلات مغزی یاحرکتی میگیرن  پدرمادربیچاره هم نمیدونن ...

یه مورد اینجوری هم داریم

الان ۹ سالشه تقریبا ولی هنوز نمیتونه گردن بگیره

همش تو کالسکه باید باشه

طفلکی قدش هم یکمی بلند شده دیگه تو کالسکه هم جا نمیشه درست

غذا هم باید میکس شده بهش بدن بخوره نمیتونه بجوعه

در قلبمی ولی کنارم نه... تو پنهانی ترین دلتنگی منی :)

یه مورد اینجوری هم داریم الان ۹ سالشه تقریبا ولی هنوز نمیتونه گردن بگیره همش تو کالسکه باید باشه ...

خانوادش چطوری متوجه شدن علتش این بوده ازدست پرستارا افتاده؟شکایت هم کردن؟واقعا تو چه جنگلی زندگی میکنیم  

ماشالا فراون 

داداش خودم بخاطر کبد چرب رفت دکتر با تجویز دارو قند دیابت همیشگی گرفت!

دختر خالم موقع زایمانش سر بچه اش محکم فشار داده بودن دچار عقب افتادگی شد!شکایتم کردن به جایی نرسید موندن با یه بچه معلول تو دستشون!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز