2777
2789
عنوان

قصور پزشکی دیدید بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9657 بازدید | 164 پست
هردکتری یه وکیلم داره برای همیجورروزا  کارب هیجانمیشه ببری خیالشونم راحته میگن بیان زیردستمون ...

نه یکی‌از اطرافیان دوسال پیش سر زایمان سزارین فوت شد یعنی بچش بدنیا اومد خودش بعد چندساعت مرد،نگو‌خون تو بدنش مونده،فشار ندادن نمیدونم کامل.ولی الان شکایت کردن دیه بریدن برای پزشک.ولی اینام وکیل گرفتن چندتا دکتره کله گنده هم توفامیلشون حمایت کردن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو پیش علیرضا مقدسی من پیشش فمتولیزیک کردم تو کلینیک نور تهرانه ببین اصلا مشکل تو رو میتونه حل کنه ...

من پیش دکتر میر آفتاب عمل کردم کلینیک نور 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
رشتمو تجربی انتخاب کردم که برم پزشکی ولی همییییییشه استرس اینو دارم یه وقت اشتباه نکنم یا وقت داروی ...

ما کم نداریم دکترای کار بلد و دلسوز قطعا شما میتونی یکی از اونا باشی😊

همسایمون دو قلو به دنیا آورده بود

یکی از بچه ها رو بهش نمیدن حین ترخیص نمیگفتن هم چیشده و چرا بستریه

چون دو‌قلو بوده بیمارستان خصوصی‌ هم رفته بودن که دستگاه و تجهیزات داشته باشه 

آخر با کلی دعوا میرن بالا سر بچه میبینن شکمش‌ انگار ورم داره

نگو بهشون سرم زده بودن بچه از دستش میکشه شروع میکنه خوردن سرم تو دلش جمع میشه

اینو بعد ۱۰ روز به مادرش گفتن که خوب شده بوده بچه

هزینه ده روز بستری هم میخاستن ازشون بگیرن که اینا میخاستن شکایت کنن و آخر بچه رو تحویل میدن

الانم اون بچه که سرم خورده بود خیلی فضوله😅 اون موقع هم فضولی کرده بوده 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
اسی یه سوال برام پیش اومد.. سزارین که شکمو تیغ میزنن چجوری راه ادرار و پریودی رو جابجا کرده؟تو سزاری ...

گفتم که مثانه رو سوراخ کرده بودن مثلا امدن درست کنن اون دوتا راه رو باهم عوض کردن کلا اگه شکم عمه ام رو ببینی داغونه هر دفعه یه نقصی روش انجام دادن دیگه اخری داشت امبولی میکرد که زود تشخیص دادن یهو بدنش ورم شدید کرد که گفتن بخاطر این کار ااب اورده و چند روز ای سیو و سی سی یو بود 

چسب و باند درنمیومده با قیچی بریده

الهی بمیرم 😭

خبر دارید انگشتش رو تونستن پیوند بزنن یا نه؟

ای خدا نوزاد کوچولو 😭

من داداشم دو سالشه

وقتی به دنیا اومده بود مامانم چون یکم سنش بالا بود بیمارستان بستری‌موند چند روزی

هر روز بچه رو چک میکردم یه بار دیدم زیرش به دستکش‌ لاتکس جا مونده . حالا داشتن چیکار میکردن دستکش‌ دستشون بوده مونده بود زیر بچه

اینقد گریه کردم که تروخدا مواظب این باشید چیزیش نشه

اخه گفتن ببر خونه من تنها بودم اصلا بلد نبودم نگهش‌دارم کسی‌هم نبود بمونه پیش مامانم بیمارستان تا مامانم مرخص‌شه بیمارستان موند من دلم هزار تیکه شد تا بیاریمش‌ خونه

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه

پدربزرگم 

بخاطر درست استریل نشدن وسایل شست و شوی گوش 

گوشش انقد بد عفونت میکنه ک تا اخر عمرش ن تعادل داشت و همیشه ی خدا هم سر دردای وحشتناک داشت و همیشه هم سرگیجه داشت...

انقدم بنده خدا بیمارستان بستری شد 

انقد اتاق عمل رفت🫠🥲

وای چقد بد بیچاره باهزار امیدبرای زیبا شدن رفته بوده

اره واقعا

من که همونجا چند روز‌ قبل عمل کرده بودم واقعا لرزیدم

بعدش هم ساختمونش آتیش گرفت چند نفر حین عمل زیبایی بودن سوختن بیچاره ها

آمارش یادم نیست ولی تو اینترنت خبرش هست

من واسه زایمان طبیعی بعدش که مادرم اومدبالاسرم کلی دادوبیدادکردکه فلان شده هادخترم چراحالش این طوریه.من به حدی حالم بدبودکه زیرچشمام عین بادمجان شده بودورحمم جمع نشده بودانگاری هنوززایمان نکردم.بادادوبیدادمادرم اومدن بالاسرم ورحمم رودوباره فشاردادن کلی خون پاشیدبه درودیوار.نگوحین زایمانم پرستارکه مسئول بوده فشاربده رحمم روبارداربوده وزیادفشارنداده.خواستن مادرم روساکت کنندوبگن مشکلی نیست مادرم فحششون دادگفت۱۲تانوه دارم خودمم ۷تابچه دارم حداقل بیست باراومدم بالاسرزنی که تازه زایمان کرده.این حال زنی نیست که طبیعی  زایمان کرده.خلاصه مادرم ازمرگ حتمی نجاتم داد.داشتم مثل بیدمیلرزیدم چندساعت افت فشارداشتم.بی انصافادیرسرم وصل کردن بهم.بعدزایمان.منم کلافشارم روی۹هست.زایمان کرده بودم دیگه پایینتربود

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز