2777
2789
عنوان

کسی که بدی میکنه چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 52 پست
بعضی وقتا آدم صلاح خودش رو نمیدونه خدا بهتر آگاه هستش باور کن لیاقت رو نداشته و یه جایی خوبی کردی که ...

خیلیی دسش دتشتم منم خیلیی دوست دارم از دلم بندازمش بیرون واقعا هم میدونم لیاقتمو نداشتن

باور میکنی خاله شون میگه مامان من چ حیری تو دنیا کرده که از دست اینا راحت شده  همه دارن همینو میگن

این خاله شون یکی از دختراش عروسشونه میگن ماهم خیلیی سختی کشیدیم تا الان متلک میندازن و گذشته رو تکرار میکنن هربار یعنی چیزی برای گذشت نیست از نظر اونا💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
خیلیی دسش دتشتم منم خیلیی دوست دارم از دلم بندازمش بیرون واقعا هم میدونم لیاقتمو نداشتن باور میکنی ...

خب پس خداروشکر که ازش جداشدی البته این روز ها سخت میگذره تا از ذهنت پاک بشه خاطره هاش ولی عزیزم خودتم بیکارنشین  فکر کن ،برنامه ریزی کن موسیقی شاد گوش بده ورزش کن به خودت برس کلاس خیاطی آرایشگری یا هرچیز جدیدی که امتحان نکردی وقت بذار براش مطمئن باش از ذهنت پاک میشه و بهتری اتفاق ها برات رقم میخوره 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس خداروشکر که ازش جداشدی البته این روز ها سخت میگذره تا از ذهنت پاک بشه خاطره هاش ولی عزیزم خودت ...

چون ته دلم میگم شاید برگرده شاید درست شه از دلم پاک نمیشه 

وقتی اون خاطره ها اون لحظه های خوبمون یادم میاد خیلیی حیفم میاد ک تموم شه 

چشم عزیزم 

اکه خدابخواد قراره برم دانشگاه و سرکار الهی بتونم فراموشش کنم

همش میگم اگه بخوام یه روزی کسی دیگه وارد زندگیم شه مقایسه کنم  خاطره هاش یادم بیاد خیلیی میترسم از این😖

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
چون ته دلم میگم شاید برگرده شاید درست شه از دلم پاک نمیشه  وقتی اون خاطره ها اون لحظه های خوبم ...

ان شاالله که موفق باشی گلم  و یه آدم خوب به زندگیت بیاد که قابل مقایسه با هیچکس نباشه ،بعد مطمئن باش خودت خیلی واسش خوب و مهربون و یکرنگ بودی گلم اگه بد بودی باهات خوب رفتار نمی‌کرد که الان اینجوری ازش یاد می‌کنی وگرنه کار الانش به نظر من بدترین کاری بوده که انجام داده

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
ان شاالله که موفق باشی گلم  و یه آدم خوب به زندگیت بیاد که قابل مقایسه با هیچکس نباشه ،بعد مطمئ ...

ممنون عزیزم الهی آمین🥺😖 

چقدرر حرفاتون ب دل میشینه دلم آروم میگیره واقعا 

الهی همیشه زندگی روی خوششو بهت نشون بده همیشه بخندی و خوشبخت باشی😘❤🌹

ممنون عزیزم الهی آمین🥺😖  چقدرر حرفاتون ب دل میشینه دلم آروم میگیره واقعا  الهی همیشه ز ...

ممنون عزیزم لطف داری خدا کنه همیشه حال دلت خوب باشه 

ممنون عزیزم لطف داری خدا کنه همیشه حال دلت خوب باشه 

قربونت 🌹

الهــــــــی آمین🙏🙃