2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید دیگه اعصابم نمیکشه

90 بازدید | 13 پست

من خواهرم نامزده ...بعدش نامزدش با همسرم همکاره که هفته ای دوروز میان خونه شهر دیگه کار میکنن اون وقت منو همسرم میایم خلوت کنیم چون واقعا همسرم نیاز داره ...خواهرم همون روز میاد نامزدشم میاره میرن تو اتلق من اصلا حریم خصوصی ندارم نمیدونم چی بگم بهش خورشو میزنه به نفهمی تا این دوروز تموم میشه نامزدشو راه میندازه جمع میکنه میره خونشون تا هفته بعد ...به شدت عصبی هستم منم میشم آشپز براشون نمیدونم چی بگم ...خونه مامانمم هست ولی اونجا نمیرن 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بره‌خونه مادرشوهرش

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
چقدر بیشعور 

خیلی بخدا اصلا حالیش نیست ماهم نیاز داریم...اتاقم یه خوابه

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
شما خودتون بچه ندارید؟نمیتونی مستقیم بهش بگی؟؟

نه ندارم....چندین بار با رفتارم نشون دادم ولی نمیفهمه

نمیرن که اصلا انقده حرص میخورم 

وا ب خواهرت رک‌بگو

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
موندم یه دختر ۲۶ساله نمیفهمه نباید بیاد

خیلی پروعه.از اون‌پروتر شوهرشه