2777
2789
عنوان

راضی کردن خانوادم برای نامزدی🥲

125 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 

من با کسی آشنا شدم ک همه جوره عالیه اخلاقی و تحصیلی و خانوادگی و مالی و قیافه و هیکل و دوست داریم همو و سازگاریم

ولی مامانم به خاطر سوء تفاهم و اینکه دوست بودیم شدیدا مخالفت کرد(۶ ماه بعد دوستی قضیه رو به مامانم گفتم اصرار از طرف آقا بود بباد صحبت کنه با مامانم الان ۱سال و نیم گذشته ک با همیم)

اینم بگم اصن صحبت هم نکرده با پسره و در واقعیت نمیشناستش فقط چون دوست بودیم قضاوتش کرده راجب خیلی چیزا و کلی دعوا کرد باهام و گریه و تهدید ک جدا شم ! 

من گفتم تو ی بار باهاش حرف بزن حاضریم چندین جلسه مشاوره بریم اگه تایید نکرده منطقی جدا شیم اصن چون مطمئنم ازش

الان بعد ۱ سال ایشون قراره بیاد با پدرم حرف بزنه

شما تا حالا تو این شرایط بودید؟؟؟راضی شدن خانوادتون؟🥲

دیگه الان همه دوست میشن طبیعیه والا!!

نمیدونم واقعا چرا مامانم اینجوری کرد

گفت چون باهات دوست شده ینی هزار تا صفت بد دیگه هم داره کم مونده بود بگه قاتله 

نمیدونم واقعن چیکار کنم مامانمم خیلی لجبازه اصن رفتارش منطقی نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعا چرا مامانم اینجوری کرد گفت چون باهات دوست شده ینی هزار تا صفت بد دیگه هم داره کم موند ...

کمی به روز بودن هم بد نیست

باهاش صحبت کنید فقط

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

وا!!!! منم با دوستم ازدواج کردم 

اره عزیزم باید مادرتو ببری پیش مشاور

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
کمی به روز بودن هم بد نیست باهاش صحبت کنید فقط

مامانم تحصیل کرده هم هست و تو محیط و اجتماع شاغله

واقعن نمی‌فهمم چ رفتاری بود 

اگه با پسره حرف می‌زد تحقیق می‌کرد میگفت این بده میگفتم باشه راست میگی 

ولی آخه......

خیلی یکدندنس به حرف پدرمم گوش نمیده

وا!!!! منم با دوستم ازدواج کردم  اره عزیزم باید مادرتو ببری پیش مشاور

اصن کنار نمیاد ب خدا خیلی لجبازه

صرفا فقط چون دوست بودیم کلی دیدگاه منفی داره به طرف میگفت من از قیافش میتونم بفهمم فلانه😶😶😶

بگو اگر اون آقا یه سر رابطه بوده منم یه سر رابطه بودم هر صفتی به اون دادی منم که دخترتم دارم پس مثل ...

بهش گفتم اگه آدم بدی بود اگه میخواست با دوستی باهام سوء استفاده کنه ۶ ماه بعد آشنایی نمیومد با تو صحبت کنه

بهش گفتم اگه آدم بدی بود اگه میخواست با دوستی باهام سوء استفاده کنه ۶ ماه بعد آشنایی نمیومد با تو صح ...

مادرت یکمی به روز باشه بد نیست والا ما همه ۶تا بچه با دوست دختر یا دوست پسرمون ازدواج کردیم چه اشکالی داره؟ مادرتو ببر پیش مشاور حتما یکی باید باهاش صحبت کنه خیلی منطقی قانعش کنه چون حرفش اصلا منطقی نیست 

اصن کنار نمیاد ب خدا خیلی لجبازه صرفا فقط چون دوست بودیم کلی دیدگاه منفی داره به طرف میگفت من از قی ...

اره البته مامان منم همینو میگفت😂😂 میگفت اصن معلوم نیس جز تو با چند نفره به همه هم قول ازدواج داده 😂😂😂 ولی خب راضیش کردم که اول مامانامون همدیگه رو ببینن جمع زنونه باشه اونم با مامان و مامان بزرگ و خواهرش اومد بعد که ازهم خوششون اومد همسرمم با خانوادش همگی بیان خواستگاری رسمی

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
مادرت یکمی به روز باشه بد نیست والا ما همه ۶تا بچه با دوست دختر یا دوست پسرمون ازدواج کردیم چه اشکال ...

مامانم تحصیل کرده شاغله تو اجتماعه این رفتار خیلی بعید اصن شوک شدم 

تو فک کن به خاطر دوستی مامانم کلی گریه توهین تهدید هرچیزی فک کنی کرد کلی عذاب وجدان ک من بهت اعتماد داشتم!

انگار من چیکار کردم! 

قراره پسره با بابام حرف بزنه بابام یکم رو موضوع پسر اینا حساسه ولی منطقی تره

مامانم تحصیل کرده شاغله تو اجتماعه این رفتار خیلی بعید اصن شوک شدم  تو فک کن به خاطر دوستی مام ...

متأسفانه مدرک دانشگاهی داشتن و کارمند بودن دلیلی برای بروز بودن و اجتماعی بودن نیست،نمونش اینهمه خانومی که مثلا تحصیلکرده و شاغلن حتی تو دانشگاه کار میکنن اما تحمل شنیدن نظر مخالف خودشون یا پوشش مخالف خودشون و ندارن به هر کسی یه انگی میچسبونن، مادرت هر چقدر هم تو اجتماع هست ولی دنیای محدود و کوچیک خودشو ترک نکرده واقعیت اجتماع رو درک نکرده