2777
2789

دوستان تا چند روز اینده جهیزیم میاد….دارم جدا میشم

خونه هم اجاره کردم جهیزیمو توش بزارم 

و گهگداری هم خونم میرم

اما کلا پیش خانوادمم…

خیلی از جهیزیم میترسم….

میترسم ببینم حالم بد شه….

خاطرات بیاد جلو چشمام…

همین الان فکرشو دارم میکنم بغض کردم….

اگه هم بخوام بفروشم…خب ضرر داره….

تازه بخوام بفروشم مثلا سرویس چوبمو رد کنم بره

ظرف و ظروف چی؟بقیه وسیله ها پرده ها….
لطفا کمکم کنین….حالم بده….تمام وسیله هامو با عشق میخریدم و خونمو با عشق تمیز میکردم و غذا میپختم….اما تفاهم نداشتیم….به صلاحمونه جدایی….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه رو مرتب کن و بشور و نایلون حباب دار و کارتن بخر و بسته بندی کن.

اصلا نفروش که خیلی ضرر میکنی

بالاخره که دوباره ازدواج میکنی اون موقع استفاده میکنی.

اصلا فکر منفی نکن

بچه ها سلام...🙋‍♀️

واقعا متاسفم که این اتفاق برات افتاده ولی اگه به کاری که کردی ایمان داری شک نکن بهترین کارو کردی انشاالله از این به بعد راهت روشن باشه عزیزم🤍

بنظرم یه سری از وسایلت که نوئه بسته بندی کن نگه دار یه روزی به کارت میاد باقیشم سعی کن سر فرصت بفروشی بره از جون خودت که مهمتر نیستن

خب اینجوری هم ضرر میکنی کرایه خونع بدی بخاطروسایل

اره دیگه

الان که قرار داد یک ساله تازه بستم

به نظرتون تا سال بعد یواش یواش همه رو بفروشم بهتر نیست؟

منکه دیگه فعلا قصد ازدواج نخواهم داشت

همه رو کامل بفروش پولشو تا طلا ارزونه بخر بذار بمونه هر وقت خواستی دوباره ازدواج کنی طلا رو بفروش دوباره جهیزیه نو بگیر،وقتی دلت نمیاد جهیزیه رو نگاه کنی مطمئنا دوباره نمیتونی ازش استفاده کنی پس برای چی الکی نگهداری؟

تو دیوار و گروهای خرید و فروش و نگاه کن مردم حتی تا گیره لباس پلاستیکی هم برای فروش گذاشتن

کاش میشدمنم یه خونه میگرفتم شوهرم پرت میکردم اززندگیم بیرون به ارامش میرسیدم

کلا جدایی اگه طرفتو دوست داشته باشی سخته

اگه دست من بود جدا نمیشدم

اما دیگه ادامه هم سخت شده بود

الانم با اینکه دختر قوی ای هستم اما حالم به شدت نامیزونه

اره دیگه الان که قرار داد یک ساله تازه بستم به نظرتون تا سال بعد یواش یواش همه رو بفروشم بهتر نیست ...

اگه میخوای مستقل زندگی کنی نفروش ولی اگع نمیخوای بفروش ماشین بخر

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
همه رو مرتب کن و بشور و نایلون حباب دار و کارتن بخر و بسته بندی کن. اصلا نفروش که خیلی ضرر میکنی ب ...

فکر اینکه اگه یک روزی بخوام ازدواج کنم دوباره از همین وسیله ها استفاده کنم زجرم میده