2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم وزن بگیره یکسالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 28 پست
بله سرچ کردم خیلی ممنونم عزیزم میشه بپرسم وزن بچتون الان چنده؟. یکسالش بود چقدر بود؟

پسر من وزن تولدش ۴۳۵۰ بود

یکسالگی ۱۱ کیلو بود

عمل فتق انجام دادن از یکسال تا ۱۵ ماهگی فقط ۹۰۰ گرم اضاف کرد بچم خیلی اذیت شد

از ۱۵ تا ۱۸ ماهگی کیندر دادم الان ۱۳ کیلوعه دیروز واکسن ۱۸ ماهگی رو زد وزنش ۱۳ قدش ۸۵ دور سرش فک کنم ۵۰ بود

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
مولتی ویتامین کیندر بی نظیره  اصلا رقیب نداره جلد کارتونش زرده و روش عکس چنتا بچه اس ب گمونم ...

برای چه سنی خوبه گلم؟ 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو روز چقدر باید بدم این شربتو

من ب درخواست دکترش بعد صبحانه یه قطره چکون کامل میدادم ینی یک وعده در روز

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
برای چه سنی خوبه گلم؟ 

از 6 ماه تا بزرگسال

روی جلدشم زده رده سنیشو

بچه من از۱ سالگی تا ۲.۵ سالگی رو۱۲ مونده بود همه کاری کردم اصلا تغییر نکرد.من تجربه مو گفتم که بی فا ...

ممنونم عزیزم

خدا بچه هاتو حفظ کنه

مامانا همیشه نگرانن

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
پسر من وزن تولدش ۴۳۵۰ بود یکسالگی ۱۱ کیلو بود عمل فتق انجام دادن از یکسال تا ۱۵ ماهگی فقط ۹۰۰ گرم ...

ایشالا تپلی تر بشه بچت

مرسی از راهنماییت 

امتحانش میکنم:)

ایشالا تپلی تر بشه بچت مرسی از راهنماییت  امتحانش میکنم:)

اانشالااا گل شمام‌ب وزن دلخواهتون برسه و سالم باشه

از 6 ماه تا بزرگسال روی جلدشم زده رده سنیشو

ممنونم عزیزم♥

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
استارتر گلم بچه ات وزن گرفت با مولتی ویتامین کیندر!گ

خوب بود

وزنم اگ نگرفته باشه اشتهاش بهتر شد هیچی نمیخورد

هم کیدی کر دادم هم کیندر 

بنظر من دکتر مقدادی ببر خیلی عالی بود توی میدون 100 نارمک اگر هم نبردیش زینک خیلی اشتها رو باز میکنه

من تهران نیستم عزیزم

مرسی از راهنماییت 

زینک ی دوره دو س ماهه دادم ک دکترش گفت کافیه و باید چن ماه استراحت بدی