2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم وزن بگیره یکسالشه

1087 بازدید | 28 پست

ب دکترش گفتم میگف ازمایشش خوبه 

مولتی پدیابست و آهنه فروزومال نوشت ک از ۶ ماه میدم

دو ماهم زینک دادم گف بسه قط کن

ولی وزن نگرفته از ۷ ماهگی 

آب شده

چه مولتی ای بدم ک وزن بگیره 

میشه راهنماییم کنین

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند کیلوئه الان؟ پسر منم از هشت ماهگی وزن نگرفته ولی وزنش الان که یک ساله شده نرماله،اوایل تپل بود

هشتو هشتصد

بچه تو چن کیلوعه

چه مولتی ای میدی

مولتی ویتامین کیندر بی نظیره 

اصلا رقیب نداره

جلد کارتونش زرده و روش عکس چنتا بچه اس ب گمونم

بقول خواهرم میت رو از قبر میکشونه بیرون مینشونه پای سفره

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
بچه من ده و نیمه مولتی بیبی جویس میدم،آهن سیدرال

ایشالا تپلی ترم بشه نی نیت

از مولتی ای ک میدی راضی هستی؟

غذای سفره رو میدی ب بچت

میشه یکم راهنماییم کنی

مولتی ویتامین کیندر بی نظیره  اصلا رقیب نداره جلد کارتونش زرده و روش عکس چنتا بچه اس ب گمونم ...

واقعا؟

از یسال میشه داد؟

خواهرت چنتارو امتحان کرد بعد ازین راضی بود؟

اخه شاید بچه هاش ذاتا غذا خور باشن

واقعا؟ از یسال میشه داد؟ خواهرت چنتارو امتحان کرد بعد ازین راضی بود؟ اخه شاید بچه هاش ذا ...

اره از ۶ ماه ب بعد میشه داد

خودم خیلیارو امتحان کردم ویتوکید ک بی نظیره بین مردم و فروگلوبین و زینک و اینا ولی کیندر روی دست همشون زده

پسر خواهرم ازونا بود ک فقط میدویید مغازه هله هوله میخورد

کیندر براش خریدن ب نون خشکاهم رحم نمیکنه 

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
واقعا؟ از یسال میشه داد؟ خواهرت چنتارو امتحان کرد بعد ازین راضی بود؟ اخه شاید بچه هاش ذا ...

پسر خودمم ۱۸ ماهشه وقتایی ک مریض میشه یا مث الان که واکسن زده بی اشتها میشه کیندر میدم فوق العاده اشتها باز میکنه

و کیندر سرشار از همه ویتامیناس

سرچ کنید مولتی ویتامین کیندر

پسر خودمم ۱۸ ماهشه وقتایی ک مریض میشه یا مث الان که واکسن زده بی اشتها میشه کیندر میدم فوق العاده اش ...

بله سرچ کردم

خیلی ممنونم عزیزم

میشه بپرسم وزن بچتون الان چنده؟.

یکسالش بود چقدر بود؟

پسر خودمم ۱۸ ماهشه وقتایی ک مریض میشه یا مث الان که واکسن زده بی اشتها میشه کیندر میدم فوق العاده اش ...

تو روز چقدر باید بدم این شربتو

زیر ۱ سال چرا مولتی میدین اخه اگه دکترگفت وزنش خوبه و ازمایشاتش سالم چرا باید دستکاری بکنی اخه داره استخوان اش روبچه محکم میکنه  بچه های خودم ازاین اشغالا اونقدر دادم کبد بچه روزدم ناکار کردم اصلا هم تغییرنکرد کبدشو خوب کردم وزنش اومد بالا برا دومی هیچ چیزی ندادم لاغر لاغر ولی سیستم ایمنیش ازاولی که همه نوع شربت دادم عالی 

زیر ۱ سال چرا مولتی میدین اخه اگه دکترگفت وزنش خوبه و ازمایشاتش سالم چرا باید دستکاری بکنی اخه داره ...

دکتر خودش از ۶ ماه بهش داد پدیا بست و اهن رو

گفت مولتیه راحتیه و عوارضش کمه

اخه خیلی لاغر شده بچم

خب چرا بچم وزن نمیگیره ۴ ماهه

گفتم شاید مشکلی هست 

دکتر خودش از ۶ ماه بهش داد پدیا بست و اهن رو گفت مولتیه راحتیه و عوارضش کمه اخه خیلی لاغر ...

بچه من از۱ سالگی تا ۲.۵ سالگی رو۱۲ مونده بود همه کاری کردم اصلا تغییر نکرد.من تجربه مو گفتم که بی فایده اس این چیزا بدن بچه سالم باشه بخوره وزن نگیره چون ارمایشات اتش سالم پس نیازنیس خودتو زیاد درگیرکنی