2777
2789

دقیقا منم عفونت لگن داشتم خیلی لگنم دردمیکرد

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم عفونت لگن داشتم خیلی لگنم دردمیکرد

چی کار کردی خوب شدی؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
بله درد لگن از علايم عفونت هم ميتونه باشه مادرم همينطوري بودن و با چند تا قرص خوب شد عفونت لگنش&nbs ...

ممنون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ممنون

عزيز م مادرم كمي احساس تهوع داشتن و موقع راه رفتن يهو پاهاش قفل ميشد،زير شكمشم حالت دلپيچه داشت بعضي وقتا اول رفت سونو و مقدار عفونت مشخص شد بعد ١٠ روز انتي بيوتيك قوي مصرف كرد دوباره رفت سونو كاملا خوب شده بود علايماش هم برطرف شدن

من لگنم بشدت دردمیکرد رفتم سونو دادم تولگنم عفونت بود بخاطرش حتی خونریزی کردم تایه ماه لکه بینی داشتم چرک‌خشکن دکتربهم دادخوب شدم با شیاف واژینال 

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
من لگنم بشدت دردمیکرد رفتم سونو دادم تولگنم عفونت بود بخاطرش حتی خونریزی کردم تایه ماه لکه بینی داشت ...

ممنون عزیز دلم 

عزيز م مادرم كمي احساس تهوع داشتن و موقع راه رفتن يهو پاهاش قفل ميشد،زير شكمشم حالت دلپيچه داشت بعضي ...

ممنون عزیزم