2777
2789

سلام خانومای گل، هرکسی هر تعداد ذکرأَسْتَغْفِرُ ٱللَّٰهَ رَبِّي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ» میگه اعلام کنه، این ختم 40000تایی هست فقط 10000تاش مونده تا شب فرصت هست بفرستین. حاجتتون روا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴تا دیگه به نیت حاجت روایی میشه دعام کنین خیلی ناامیدم از زندگی جوری شده راضیم همین الان بمیرم🥺😓

قبول باشه گلم، دور از جونت، خدا بهت عمر طولانی و دل شاد بده، حتما دعا میکنم اگه خدا قبول کنه ، إن شاءالله خبر خوش حاجت روایی بدی بهمون

قبول باشه گلم، دور از جونت، خدا بهت عمر طولانی و دل شاد بده، حتما دعا میکنم اگه خدا قبول کنه ، إن شا ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله 🤲🌷

همیشه در حق دیگران دعا میکنم و اکثرا دعام واسه دیگران قبول میشه و حاجت روا میشن اما هرچقدر واسه خودم دعا میکنم اصلا قبول نمیشه حتی خیلیا دعام میکنن خانواده دوست و اشنا قفل بزرگی تو زندگیم دارم که فقط بدست خدا باز میشه ۷ساله منتظرم دعا کن خدا کمکم کنه 

خیر از زندگیت ببینی و حاجت روا بشی🌷♥️

خیلی ممنون عزیزم انشالله 🤲🌷 همیشه در حق دیگران دعا میکنم و اکثرا دعام واسه دیگران قبول میشه و حاج ...

إن شاءالله که همه این دعاها و انرژی مثبت ها برگرده به خودت از ته دل خوشحال بشی عزیزم، إن شاءالله خدا به زودی جواب دل مهربونت رو میده 😍همچنین شما💚دلم روشنه برات