بچه ها چندروز پیش چشامو لیزیک(prk) کردم خیلی تجربه عجیبی بود وااای..این چندروز نباید نگا نور و گوشی میکردم ولی الان حوصلم سررفته اومدم ی تاپیک بزنم که هرکسی قصد عمل داره رو ریز ب ریزشو با جزییات بهش بگم 😀 ۵ روز شده برام..خیلی مشتاقم ببینم چندروز دیگه رو.بپرسین جیگرا
نه فقط چشمتو بی حس میکنن..میبینی همه چیو ولی حس نمیکنی.میخابی زیر یه دستگاه به یه نور سبز باید خیره شی.البته با یه وسیله پلکتو باز نگه میندارن تا پلک نزنی.تنها چیزی که لازمه اینه استرس نداشته باشی راحت به اون نور نگاه کنی.دیگه با دستگاه دیگع کارو انجام میدن
[QUOTE=305747122]اره هم شماره چشمت صفر میشه هم استیگماتت درست میشه.حتی فکرکنم شماره چشمت چون بالاست ...
اره خب اول باید بیای ازمایش بدی ببینی نظر دکتر چیه میتونی یا نمیتونی.ولی دیگه بااین علم و دستگاها اکثریت الان میتونن عمل کنن نگران نباش ی ازمایش بده ضرر نداره بت میگه میشه یا نمیشه
۲۷ سالم من یکی ۴ واون یکی چشمم ۵ می ترسم بعدش نتونم مراقبت کنم دکتر شما چه چیزایی براتون منع کردن
نه عزیزم مراقبتاش سخت نیست زیاد که نتونی..دائمی که نیست یه مدت زمانی محدودیه مراقبتا.. به من گفت تا یک هفته صورتتو نباید بشوری اب به چشمت نخوره چون لنز میزاره یه هفته .حموم اگه رفتی از گردن به پایین با دقت..چندتا قطره و قرص هست که تا ده روز به موقع بندازم..بعد از ده روز این محدودیتا برداشته میشن فقط میمونه یکیش که اونم استفاده از عینک افتابی برای دو ماه هست.البته چشم هم تا یک ماه نباید مالش بدی.در کل فکرشو کن که ی مدت کوتاهی این سختیای کمو داره ولی عینکو میندازی بیرون راحت میشی..
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮