cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان استرس 142 بازدید | 19 پست بچه ها چجوری استرسو از خودتون دور میکنین؟🥲از استرس قلبم درد میگیره و حالت تهوع نمیدونم چطوری مقابله کنم💔🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1402/05/24 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minno عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 174 منم بدجور استرس داشتم رفتم روانپزشک در این دنیا که نیست کسی یار کسی یا رب نیفتد به کسی کار کسی🌚!
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 منم مشکل شمارو دارم هعیی🫂🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 منم بدجور استرس داشتم رفتم روانپزشک حالت بهتره الان? اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
sooosan12 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 5943 هعیی🫂🥲 خیلی اذیت میشم بعضی وقتا زندگیم مختل میشهعین مریضا میشم
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 آرامبخش میخورم 🥺یعنی روش دیگ ای برای این استرس لعنتی وجود نداره؟ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
amitist عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 1673 با خودم حرف میزنم به تهش فکر میکنم که میخواد چی بشهگریه + اهنگ + خواب اینام برای من جوابه
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38515 🥺یعنی روش دیگ ای برای این استرس لعنتی وجود نداره؟ روی من هیچی اثر نداره
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 خیلی اذیت میشم بعضی وقتا زندگیم مختل میشه عین مریضا میشم من حالم بد میشه یفعه ای عین حمله عصبی الانم اینجوری شدم تاپیک زدم قلبم داره از جاش درمیاد دست خودم نی پهام یخ کرده گوشام داغ داغ 💔🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
minno عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 174 حالت بهتره الان? اره عزیزم خیلی بهترم در این دنیا که نیست کسی یار کسی یا رب نیفتد به کسی کار کسی🌚!
sooosan12 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 5943 من حالم بد میشه یفعه ای عین حمله عصبی الانم اینجوری شدم تاپیک زدم قلبم داره از ... من پول روان شناسو مشاوره و اینام ندارم جلسه ای خداتومن میگیرن
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 با خودم حرف میزنم به تهش فکر میکنم که میخواد چی بشه گریه + اهنگ + خواب اینام برای من جوابه&n ... من استرسم عین حمله ی عصبیه قبلا چند سال پیش موقع ازمون اینا یا یه چیز خیلی حساس اینجوری میشدم اما الان همینجوری تو خونه میشنم یدفعه میشه قلبم درد میگیره اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 روی من هیچی اثر نداره بمیرم 🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸