cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 عنوان استرس | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 19 پست بچه ها چجوری استرسو از خودتون دور میکنین؟🥲از استرس قلبم درد میگیره و حالت تهوع نمیدونم چطوری مقابله کنم💔🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1402/05/24 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 اره عزیزم خیلی بهترم خداروشکر🥺 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38578 بمیرم 🥲 خدانکنه صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
minno عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 174 خداروشکر🥺 عزمزمه ببین روانپزشک معجزه میکنه اصن روانپزشک نبود من مرده بودمم در این دنیا که نیست کسی یار کسی یا رب نیفتد به کسی کار کسی🌚!
amitist عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 1668 من استرسم عین حمله ی عصبیه قبلا چند سال پیش موقع ازمون اینا یا یه چیز خیلی حساس اینجوری میشدم ... متوجهم عزیزماگر میتونی موقع هایی که اینجوری میشه به خودت بگو این وضعیت موقتیه و میگذره و چیز خیلی عجیبی نیست برای خیلیا پیش میاد البته روان شناس بهتر میتونه بت کمک بده یه چیز دیگه اگر نیاز به دارو باشه ارشد های روانشناس بالینی میتونن دارو بدن بنظرم
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 متوجهم عزیزم اگر میتونی موقع هایی که اینجوری میشه به خودت بگو این وضعیت موقتیه و میگذره و چیز خیلی ... خیلیییی ممنونم از راهنماییت عشقم 🙂🫂 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸