2777
2789

عذرخواهی می کنم 

اما شخصیت بسیارررررررر مزخرفی داره و مشکل اخلاقی داره 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

بله خوب بوده خداروشکر واسه رفلاکس و مشکل کم‌خونی شوهرم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب  تو تلویزیون که خوش اخلاق بود

خوب دیگه مگه همه کسانی که مشکل اخلاقی دارن بد اخلاق هستن دیدم که دارم میگم به بعضی از بیمارهاش ....... 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
😑

باور نمی کنید ؟ 

خواهرم بیمارش بود و ازش .......

ویزیت حضوری یا غیرحضوری؟

غیرحصوری

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
خب خود دکتر ویزیت کردن یا شاگرداشون؟

نه خود دکتر بود چون من بیماریم اون زمان حاد بود و نمیشد شاگردش اینکارو انجام بده  چنتا بیماری با هم بود ولی برای شوهرم فقط در حد ویزیت اینترنتی بود 

نسخه هم برام نوشت از داروخونه خودش خریدیم ببین سلامتکده خارک اینا هم میتونی بری ولی کرد افشار دکتر خوبیه شوهرم بدنش همش یخ می‌کرد  گفت ماساژ سراسری بدن خیلی بی خواب بود قرص  نوشت و خوب بودن 

خودمم دوتا قرص دارم وقتی رفلاکس میکنم سریع میخورم خوب میشم لااقل تا یکماه حالم خوبه مگر اینکه ناپرهیزی کنم جیز بد بخورم در کل بطن توی اینترنت خیلیا با رفلاکس درگیرن ولی من واقعا خوب شدم . اگر شک داری هم میتونی خارک بری اونجا هم خوبه

نه خود دکتر بود چون من بیماریم اون زمان حاد بود و نمیشد شاگردش اینکارو انجام بده  چنتا بیماری ب ...

شما از سایت kmehrteb ویزیت شدید؟

آخه من از این سایت ویزیت شدم اولش بهم گفت خود دکتر ویزیت میکنه ولی بعدا معلوم شد خود دکتر نیس شاگرشه

حالا هم میترسم اصلا ربطی به کردافشاری نداشته باشه این ویزیت غیرحضوری😕😕

شما از سایت kmehrteb ویزیت شدید؟ آخه من از این سایت ویزیت شدم اولش بهم گفت خود دکتر ویزیت میکنه ولی ...

نه من از اینستاگرام خود دکتر بهش پیام دادم.این سایت رو نمیشناسم