2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم . مشورت میخوام

1906 بازدید | 139 پست

سلام خانوما.

سر یه جریانی بحثم شد با همسرم . و بهم بی احترامی کرد حرفی رو که هیچوقت نزده بود زد)همین الان برو خونه بابات دیگه نمیخوامت)

تو ماشین بودیم و میخواست ببرتم اونجا اون لحظه شکه شده بودم گفتم ابرومو نبر تمومش کن و... نرفتیم.

احساس میکنم رابطه مون درست نشه و غرورم برام با ارزشه و اگه باهام خوب نباشه جدا میشم.

هیچ نمیدونم بعد از طلاق ممکنه حال و روزم چی باشه.

میشه از تجربه هاتونم بگید اگه خودتون طلاق گرفتید یا اطرافیان نزدیک.

راستی ۱۰ ساله ازدواج کردم و یه بچه۴ ساله دارم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من امروز با یکی که جدا شده بود حرف زدم😥خیلی حس بدی گرفتم.😓 هم خونه هم درسش هم کارش به راهه اما دیگه اون آدم سابق نیست. خیلی مکالمه بدی بود

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها به مردهاتون اعتماد نکنید من با همسرم خوب بودم ولی تا یه اتفاق کوچیک افتاد زد زیر همه چیز و افتاد به بیرون کردنم از خونه و تهدید به اینکه میدونم باهات چیکار کنم و...

وای من امروز با یکی که جدا شده بود حرف زدم😥خیلی حس بدی گرفتم.😓 هم خونه هم درسش هم کارش به راهه اما ...

اکه زندگیم دیگه اون زندگی سابق نشه چی ؟

اون چی میگفت؟

وقتی مردا اینجوری قاطی میکنن اکثرا زیر فشار مالی

و یا مثلا چک دارن

اینجوری نیست؟ 

یهو که نمیشه طلاق 

یهو به اینجا رسیده؟ یا کم کم؟

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
بچه ها به مردهاتون اعتماد نکنید من با همسرم خوب بودم ولی تا یه اتفاق کوچیک افتاد زد زیر همه چیز و اف ...

اون اتفاق چی بود؟

ازدواج سنتی بوده؟

خودت و همسرت موقع ازدواج چند ساله بودین 

ببخشید می‌خوام ازدواج کنم سوال بی ربط به تاپیکت پرسیدم

وقتی مردا اینجوری قاطی میکنن اکثرا زیر فشار مالی و یا مثلا چک دارن اینجوری نیست؟  یهو که نمی ...

مشکل مالی نداره . سر یه ولخرجیش برا خونه باباش گفتم بی معنیه که تو اینکارو میکنی (اونام احتیاجی ندارن)

اکه زندگیم دیگه اون زندگی سابق نشه چی ؟ اون چی میگفت؟

میگفتم چیکارا میکنی؟ ازدواج کردی؟ میگفت نه متاهلم نه مجرد. فعلا با یکی هستم. تو یه خونه هم زندگی میکنیم ولی دوست ندارم عقد کنم. از تعهد و ازدواج و اینا بدم اومده.‌میترسم. میخوام دکترامو بگیرم و تمرکزم رو کارم باشه

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند