2777
2789
عنوان

پیاز داغ

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست
انشالله به امید خدا قراره بخوریم😁

من به همسرم‌تاکید میکنم خربره کوچیک بگیریا کوچیککک.دو کیلو سیب زمینی دو کیلووو قشنگ‌دو برابر میخره.میگه دو روز دیگه باز میخای.میگم خوب اینم زیاد خراب میشه ولی باز کار خودشو میکنه.همون پنج شش کیلو میازم دست گلش بوده برا اینکه خراب نشه سرخ کردم

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

بنده خدا میدونه چقدر خستم بخدا چشام تار میبینه خب اینقدر زیاده همه تعجب کردن خندم گرفت این شوهرا یا ...

بگیر بخواب ولی بیدار شدی نزار بمونه دیگه.چون پیاز الودگی مخیط رو میگیره درشو حتما یه چی بزار یه پارچه ای چیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به همسرم‌تاکید میکنم خربره کوچیک بگیریا کوچیککک.دو کیلو سیب زمینی دو کیلووو قشنگ‌دو برابر میخره.م ...

تو راه برگشت از مسافرت بودیم نزدیک خونه مغز جفتمون جواب نمیداد اون گرفت منم سکووووت🤦‍♀️😅

مال من همممیشه نرم میشه پس اینم رو بقیه😅

پیازداغ داشتنش خیلی خوبه وتا چند ماه راحتی ،نوش جونت ،اما اگر میخوای پیاز داغت ترد بشه بعد سرخ شدن تو آبکش بری  تا رو غنش کامل بره،وقتی هم میخوای پیاز رو توروغن بریزی باید روغن داغ داغ باشه ،

یک روش دیگه هست که پیاز داغ بازاری بشه ،قبل از سرخ کردن چند ثانیه در آب جوش بریز واکنش کن ،بعد در روغن داغ سرخش کن 

پیازداغ داشتنش خیلی خوبه وتا چند ماه راحتی ،نوش جونت ،اما اگر میخوای پیاز داغت ترد بشه بعد سرخ شدن ت ...

خب منم همه اینکارو غیر روغن داغ انجام دادم حجمش زیاد بود تنهام بودم نمیشد تو روغن داغ بریزم همینجوری کلی گازم کثیف شد🤦‍♀️

پیاز پخته هم الودگی میگیره؟این تقریبا ۷۰ درصد راه و رفته هااااا

نمیدونم.ولی درشو ببند یه کوچولو کنار باز باشه بخارش برنگرده داخل پیاز.چیزی نمیشه.حالا نه اینکه هوای تنفسیمون خیلی تمیزه🤣