2777
2789
عنوان

پیاز داغ

162 بازدید | 23 پست

بچه ها نزدیک ۲۰کیلو پیاز داغ درست کردم برای فریزر از ساعت ۶ عصره شروع کردم هنوز تموم نشده 😵‍💫

چشمام باز نمیشه خیلی خسته شدم میشه زیرشو خاموش کنم دوباره فردا صبح روشن کنم کامل سرخ شه؟

خراب نمیشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن هیچیش نمیشه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اسی فقط پرسید خراب میشه یان؟؟ جواب سوالشو بدین چکار دارین میخوره یا میفروشه یا چند نفرن و چرا بیست کیلو گرفته اخه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

چمیدونم خواهر به شوهرم گفتم زیاد بگیر واسه فریزر میخوام ۲۰کیلو گرفته 🤕

فکر نکنم خراب بشه.من پنج شش کیلو نهایتش بوده.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اسی فقط پرسید خراب میشه یان؟؟ جواب سوالشو بدین چکار دارین میخوره یا میفروشه یا چند نفرن و چرا بیست ک ...

خودش جواب میده شما دوشواری داری چرا.بفرما به جا سخنرانی شما جواب سوالسو بده

اسی فقط پرسید خراب میشه یان؟؟ جواب سوالشو بدین چکار دارین میخوره یا میفروشه یا چند نفرن و چرا بیست ک ...

😂😂😂 والااا

شوهرم فک کرده مثل گوجه که زیاد میگیریم واسه رب اینم اونجوریه لابد😁😁

راست میگه خب ماشالله خانوما ذهن کنجکاوی دارن🤣🤣

خوب سوال میشه بیست کیلو واقعا برا مصرف شخصی زیاده.شما با خنده جواب دادین.یکی دیگه جوش میاره

خوب سوال میشه بیست کیلو واقعا برا مصرف شخصی زیاده.شما با خنده جواب دادین.یکی دیگه جوش میاره

بنده خدا میدونه چقدر خستم بخدا چشام تار میبینه خب اینقدر زیاده همه تعجب کردن خندم گرفت این شوهرا یا از این سر بوم میفتن یا از اونسر