2777
2789
عنوان

لغو🫂🤍

86 بازدید | 13 پست

سلام بچها من میخام لغو بزنم....خیلی دوستتون دارم:)ممکنه تا یه مدت نبینمتون روز تولدم میام سراغتون🥳.

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

@roseitaaa‍ ‍ 

رها.... تو اولین نفر بودی ک شناختم توی تاپیک تو با بچها آشنا شدم...💁‍♀️پس اولین نفر از تو خدافظی میکنم از طرف پنگول

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

@roseitaaa ‍ ‍  رها.... تو اولین نفر بودی ک شناختم توی تاپیک تو با بچها آشنا شدم...💁‍♀️پ ...

@roseitaaa‍ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@park_diana  

من فدات شم دیام🐧♥️بابت همه نگرانی هات بابت من و همه چیز ازت ممنونم خواستی پیام بده بهم ایدی شاد ک بهت دادم

هوف ساناز:///باشه فداتشم مواظب خودت باش  یادت نره قول دادی بم خب؟

توهم بهم قول دادی♡ 

بعدشم به ایدیم پیام بده ها ..... :) 

@ایححححح

ممنونم بابت همه لحظات ♥️🫂مراقب کن بیب 

مراقب بچها هم باش 

اخرم نزاشتی همونی صدات کنم و طلاق گرفتیم