2789
عنوان

لغو🫂🤍

86 بازدید | 13 پست

سلام بچها من میخام لغو بزنم....خیلی دوستتون دارم:)ممکنه تا یه مدت نبینمتون روز تولدم میام سراغتون🥳.

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

@roseitaaa‍ ‍ 

رها.... تو اولین نفر بودی ک شناختم توی تاپیک تو با بچها آشنا شدم...💁‍♀️پس اولین نفر از تو خدافظی میکنم از طرف پنگول

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

@roseitaaa ‍ ‍  رها.... تو اولین نفر بودی ک شناختم توی تاپیک تو با بچها آشنا شدم...💁‍♀️پ ...

@roseitaaa‍ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@park_diana  

من فدات شم دیام🐧♥️بابت همه نگرانی هات بابت من و همه چیز ازت ممنونم خواستی پیام بده بهم ایدی شاد ک بهت دادم

هوف ساناز:///باشه فداتشم مواظب خودت باش  یادت نره قول دادی بم خب؟

توهم بهم قول دادی♡ 

بعدشم به ایدیم پیام بده ها ..... :) 

@ایححححح

ممنونم بابت همه لحظات ♥️🫂مراقب کن بیب 

مراقب بچها هم باش 

اخرم نزاشتی همونی صدات کنم و طلاق گرفتیم