2777
2789
عنوان

تجربه من از کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 119601 بازدید | 108 پست

من 6 ماهی هستش کاشت ابرو کردم واقعا بهترین تصمیمی بود که توی زندگیم گرفتم و چهرم به کلی عوض شد ولی قبلش کلا حساس بودم که کلینیک خوب پیدا کنم که نتیجه خوب بگیرم

بعد کلی تحقیق و دیدن نمونه کار کلینیک شارمین رو پیدا کردم و اونجا کاشت کردم واقعا خوب بود پزشک متخصص و با تجربه و کلینیک بهداشتی و عالی همه چی خوب پیش رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تحقیق کنین به نظرم. اینکه ضمانت نامه میدن برای کاشت ابرو هیچ گونه بار حقوقی ای نداره و بیشتر تبلیغاته. کارای دکتر زمانی نیا رو توی اینترنت ببینین. خودشون انجام میدن کاشت رو، مشاوره رایگان هم دارن قبل از همه چیز

تبریز کلینیک اکسیر خیلی راضیم،بهترین کاری بود ک انجام دادم

عرفان نیایش وقت مشاوره گرفتم ولی هرکی بهم میرسه میکه نرو پشیمون میشی بد میشه تو صورتت اما من واقعا دوست دارم حس میکنم خیلی نیاز دارم چون میکرو ابروم مث تتو شده خ بده تو صورتم

چند وقته میگذره ؟ ریزش نداشتید ؟ بد نیست تو صورتتان؟ دردش چطور بود قابل تحمله ؟

۷ماهه الان

۳ماه اول ریزش داشتم الان کاملا پره

نه خیلی هم چهره جوان تر بهم داده با جهت و خواب رویش عالی

درد از فردای کاشت شروع میشه اونم پشت سر بخیه ها و گرنه ابروها دردی ندارن جز ورم ۲-۳روزه

♥️ALLAH♥️
عرفان نیایش وقت مشاوره گرفتم ولی هرکی بهم میرسه میکه نرو پشیمون میشی بد میشه تو صورتت اما من واقعا د ...

اگه از کلینیک مطمئن هستید حتما برید،بخدا بهترین کاری ک انجام دادم همین بوده

♥️ALLAH♥️
اگه از کلینیک مطمئن هستید حتما برید،بخدا بهترین کاری ک انجام دادم همین بوده

چقدر خوب مبارکت باشه عزیزم متاسفانه خ مطمین نیستم بین چند تا کلینیک موندم تهرانم نیستم برم نمونه از نزدیک ببینم فقط ی نمونه از راما دیدم ی نمونه از عرفان نیایش