2777
2789
عنوان

امشب اشکم‌تو ماشین درامومد😭😭

328 بازدید | 10 پست

شوهرم میرفت مجلس روضه و مسجد 

حالا ی دوستی پیدا کرده با دو بچه ماشین نداره 

خانمش با بچه کوچیکش تو خونه هست

الان دوهفته هست هر جا میریم نماز و مجلسی باید سوارشون کنیم برسونیمشون 

بچه هاش تو ماشین دعوا و جیغ و اعصاب خردکنی میکنن 

چ کار کنم 

بخدا خسته شدم 

شوهرم میگم دست از سر این مسجد بردار 

بخدددا نابودمون کرد بچه هاشون 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگذره چقدرسختگیری.چقدربعضی ماها بی خیرهستیم

عزیزم ی بار دوبار سه بار نه دو هفته 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
چه شوهر بی ملاحظه ای ارامش ورفاه دوستش ترجیح میده هووووف 😤😤من بودم‌نمیرفتم 

دقیقا

عزیزم ی بار دوبار سه بار نه دو هفته 

هرشب هستن یابعضی شبها.بعداینکه بچه هاشون همش صدا دارن یاگاهی وقتا.یادخودم افتادم ماشین نداشتیم ماشین هرکدوم ازخانواده شوهرمینشستم معذب بودم چون آدمهای ندیدبدیدهستن.الان یه ماشین داریم هرکی بیا باهامون اصلا ناراحت نمیشم خوشحالم میشم کمکی کرده ام

هرشب هستن یابعضی شبها.بعداینکه بچه هاشون همش صدا دارن یاگاهی وقتا.یادخودم افتادم ماشین نداشتیم ماشین ...

هرشب ...هرشب ب مدت ۳ هفته 

همش جیغ و دعوا تو ماشین تمام ماشین خاکی کردن عزیزم بخدا موضوع این نیست سوار بشن اشکال نداره اینکه از ادم سواستفاده نکنن

نرو باهاش تا نبینی حرص بخوری وقتی گفتی درست نشده زورت که به خودت میرسه 

اخه نرم این طرف سواستفاده میکنه

هرشب ...هرشب ب مدت ۳ هفته  همش جیغ و دعوا تو ماشین تمام ماشین خاکی کردن عزیزم بخدا موضوع این ن ...

این طرفه توخودش بی ملاحظه است بایدرعایت بکنن ماشین کثیف نشه.بچه ها اذیت نکنن.بعضیا دنیاآب ببرد آنها راخواب میبرد بس بیخیالن

این طرفه توخودش بی ملاحظه است بایدرعایت بکنن ماشین کثیف نشه.بچه ها اذیت نکنن.بعضیا دنیاآب ببرد آنها ...

دقیقا