2777
2789
عنوان

دهاتی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ساده بگم ساده بگم ساده بگم دهاتی ام عزیز جان همه ی ما بلا استثنا دهاتی هستیم چون زمانی تموم این ش ...

عزیزم چ طرز فکر قشنگی😁

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼

اتفاقا تجربه ثابت کرده اینایی که بقیه رو به خاطر روستایی بودن و...مسخره میکنن خودشون اصل و نسبشون از روستاهای دور افتاده تر بودن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

منوشوهرم هردتوشهربزرگ بودیم ولی عاشق اینم برم یه روستا خونه بخریم واونجابه دورازهرحاشیه ای زندگی کنس ...

اره واقعا ارامشش زیاده 

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼

من اصلیتم روستایی هست نمیدونم شاید از عقده های درونشون هست وگرنه آدمای باشخصیت کسی رو ب خاطر جایی که زندگی میکنه مسخره نمیکنن  البته عده ی کمی اینجوری هسن بیشتریا براشون فرقی نداره

همین تهرانی ها از کلمه شهرستانی و دهاتی به عنوان فحش استفاده میکنن و باب شد بین همه  وگرنه ریش ...

اره دقیقا دهاتی بودن فحش شده ب هر کی بگی بدش میاد

روستا خیلی قشنگه مردمش همه همو میشناسن به هم کمک میکنن اگه همین روستایی ها و کشاورزی و دامداری نبو ...

روستای ما اکثرا کارمندن و...قشنگه، همه همو میشناسن اما متاسفانه با عرض معذرت سرشون خیلی توی باسن هم دیگست

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بنظرم دلایل مختلفی داره. 

وقتی من بچه بودم، کسانی که از روستا مهاجرت میکردن اغلب سواد درستی و شغل خوبی نداشتن، برای همین حاشیه شهر ها زندگی میکردن و تو شهر کارگری، کوپن فروشی، دست فروشی، خدایی ناکرده خلاف مرتکب میشدن. 

یکسری آدام و روسوم بود که بلد نبودن رعایت کنن و تو شهر در ارتباط با بقیه به مشکل میخوردن و باعث ناراحتی میشد. 

و خیلی چیزای دیگه به همین دلیل دید نسبتا خوبی وجود نداره‌ .

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

روستای ما اکثرا کارمندن و...قشنگه، همه همو میشناسن اما متاسفانه با عرض معذرت سرشون خیلی توی باسن هم ...

اره چون همه همو میشناسن😂😂

من تهرانم ول بعضی اوقات ی آدمایی رو میبینم تفکراتشون زیر خط فقر =/

هیچ ربط نداره عزیز جان ب قول دوستمون آسمون همه جا ی رنگه=/

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
بنظرم دلایل مختلفی داره.  وقتی من بچه بودم، کسانی که از روستا مهاجرت میکردن اغلب سواد درستی و ...

اره این تفکر ب همون قدیما برمیگرده

شخصیت انسان رو ذاتش تشکیل میده، نه اینکه بالای شهر باشه یا روستا

آدمایی که همچین افکار بی‌منطقی نسبت به روستایی ها دارن مسلماً کوته فکر هستن

و اینکه همین منطقه های بالای شهر که خیلیا باهاش کلاس میزارن یه زمانی روستا بوده و کسانی که الان دارن اونجا زندگی میکنن نوادگان روستایی ها هستند

پس تفاوتی بین بالای شهر یا روستا وجود نداره