2777
2789
عنوان

خونه ویلایی یا آپارتمان تو تهران؟

639 بازدید | 18 پست

یک مقدار پول قراره دستمون بیاد. الان یه تو یه واحد اپارتمانی دارم زندگی میکنم تو یه منطقه ی نسبتا خوب با اون پولی که دستم قراره بیاد و فروش این خونه میتونم تو یه منطقه بهتر واحد اپارتمانی بخرم یا یه واحد از خونه ویلایی. این خونه ویلایی کلش برای ما نمیشه ۷۹۰ متر زیربناست. سه طبقه داخلشه و یه حیاط بزرگ داره قدرالسهم ما ۱۹۰ متر میشه. دوتا واحد دیگه هم متعلق به دوتا داداشته که استاد همسرم هستن و ادم های فوق العاده خوبی هستن. محله‌ش هم خیلی ارومه و اصلا ترافیک نداره و اصلا مشهوره تو کل تهران به خاطر خونه های ویلاییش ولی اگر واحد اپارتمانی بخریم خیلی واحد بزرگی میتونیم بخریم و تو یه جای خیلی بهتر ولی هم شلوغه هم ترافیک و تراکم جمعیته فقط اسم‌محله بهتره.

کدوم محله ی تهران که ترافیک نداره؟ 

حقیقتا کنجکاو شدم

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدرالسهم یعنی چی؟یعنی یه سند داره دو دونگش مال شماس .؟یا چی 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

ویلایی بهتره

چون پولتون ارزشش میره بالا درواقع دو دنگ از کل اون خونه برا شما میشه درسته؟

بعد چندین سال ک کهنه بشه میتونید تقسیم کنی یا بسازید 

ولی اپارتمان خب ارزشش کم میشه قدیمی بشه

من اگر خودم جات بودم

اگه سرمایه دیگه ای داشتم و دستم ب جایی بند بود اون اپارتمان بزرگو انتخاب میکردم