2777
2789
عنوان

دورهمی بِچِهای مِشَد😂☺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 115 پست

بچه ها من مشهد زندگی  میکنم

خالم ومادر بزرگم تربت  اومدن  خونمون  میگن بشدتتت آب هاتون  بد مزه وبد بوو شده

یعن چندشون میشه  بخورن

ماخودمون نمیفهمیم از وقتی فهمیدم  هرشب آب می جو شونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پلخمون نگاهت چغوک دلمو زدی  😐😂😂

خخخ این جمله خیلی معروفه خواهر جان

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
یه قربون صدقه ی مشهدی یادم میدید؟  😂میخام بهش بگم شاید ذوق کرد اخه مشهدیه

اگه اذیتت کِرد بوگو تیر به جیگرت(‌خیلی دورو ورم استفاده موکونن)😂    قربون صدقم مثلا بوگو قربون چِشمای قِشنگِت بوروم

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
سلام  همشهری

بچه ها میخام برج ۷ بیام مشهد  

خ راهنمایی میگن جنساش خوبه  

ولی میدونین  من دنبال قیمت مناسبم  کجا قیمت مناسب داره جنساشم معمولی و قدیمی بود اشکال نداره  چون خیاطم بلدم  برش بزنم  مدلشو تغییر بدم مثلا شومیزای بزرگ و قدیمی رو یا شلوار لی سایز بزرگ باشه بلدم تنگش کنم بالاشو  مثل شلوار بگ  وایسه به تنم 

ولی قیمت مناسب میخام  

کجا شال قشنگ داره شاله رو خووب میخام باشه

عیجون لحجتونو عشقه  یچیزی یاد گرفتم ع لحجتون  برن گمرن خونوک درست اگ گفته باشم😂😔✨

درسته یره

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
عیجون لحجتونو عشقه  یچیزی یاد گرفتم ع لحجتون  برن گمرن خونوک درست اگ گفته باشم😂😔✨

بِرن گمرن خانتا 

یا برن گمرن خونوکا🦧😹

بی ادب ترینشم میشه چی قدقد مُکنی بره خودت قناری😹😹😹

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
سلام  همشهری

سلام قِشنگ