2777
2789
عنوان

منتظرا❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 42 پست
عزیزم رشته ای رو که میخوای قبول میشی ولی دانشگاه احتمالش خیلی کمه ولی امید داشته باش چون اتفاق هایی ...

توت فرنگی جون کجایی پس😔

توت فرنگی یکم بیشتر توضیح میدی راجع به اون اتفاقات؟ مثلن دیگه کلن قید دانشگاه رو نزنم درسته؟ 

توت فرنگی جون کجایی پس😔 توت فرنگی یکم بیشتر توضیح میدی راجع به اون اتفاقات؟ مثلن دیگه کلن قید دانش ...

عزیزم ببین اصلا قید داشنگاه رو نزن و نه امید نباش چون بهترین رشته رو میاری و ولی دانشگاهیی که میخوای قبول بشی احتمالش کمه ولی ممکنه بشی و اتفاق های بسیار خوبیم بعد قبولی دانشگاهت میوفته:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین اصلا قید داشنگاه رو نزن و نه امید نباش چون بهترین رشته رو میاری و ولی دانشگاهیی که میخوای ...

وااایی مرسی❤️😊

میگم توت فرنگی جون یچیزی دیگه ازت بپرسم میگی؟ 

دوتا از آشناها مون که قبولشون خیلی برام مهمه بنظرت هردوشون فرهنگیان میارن؟ خدا کنه حست خوب باشه🥺

سلام عزیزم❤

من درخواستای دوستیمو داشتم حذف میکردم چند مدت پیش ،اشتباهی برا تو رو هم حذف کردم 😬

کاربریتو هم مطمئن نبودم تا اینکه تو یکی از تاپیکا دیدمت 🌸

البته من تا یه ماه دیگه ، بیشتر اینجا نیستم فعلا ... اگه مایل بودی که در ارتباط باشی که درخواست بده ، اگه نه هم در حد کامنت تو تاپیکا چیزی هست در خدمتم ، فقط نوشتم که نگی بی معرفت بود ، حواسم هست ❤

سلام عزیزم❤ من درخواستای دوستیمو داشتم حذف میکردم چند مدت پیش ،اشتباهی برا تو رو هم حذف کردم 😬 کا ...

🥺چرا میری اخه ینی دیگه نمیای؟، 🥺

من درخواست میدم ولی اخه شما که اینجا نمیای اگه خواستی آیدی بهم بده خب؟