2777
2789
عنوان

منتظرا❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 42 پست
عزیزم رشته ای رو که میخوای قبول میشی ولی دانشگاه احتمالش خیلی کمه ولی امید داشته باش چون اتفاق هایی ...

توت فرنگی جون کجایی پس😔

توت فرنگی یکم بیشتر توضیح میدی راجع به اون اتفاقات؟ مثلن دیگه کلن قید دانشگاه رو نزنم درسته؟ 

توت فرنگی جون کجایی پس😔 توت فرنگی یکم بیشتر توضیح میدی راجع به اون اتفاقات؟ مثلن دیگه کلن قید دانش ...

عزیزم ببین اصلا قید داشنگاه رو نزن و نه امید نباش چون بهترین رشته رو میاری و ولی دانشگاهیی که میخوای قبول بشی احتمالش کمه ولی ممکنه بشی و اتفاق های بسیار خوبیم بعد قبولی دانشگاهت میوفته:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببین اصلا قید داشنگاه رو نزن و نه امید نباش چون بهترین رشته رو میاری و ولی دانشگاهیی که میخوای ...

وااایی مرسی❤️😊

میگم توت فرنگی جون یچیزی دیگه ازت بپرسم میگی؟ 

دوتا از آشناها مون که قبولشون خیلی برام مهمه بنظرت هردوشون فرهنگیان میارن؟ خدا کنه حست خوب باشه🥺

سلام عزیزم❤

من درخواستای دوستیمو داشتم حذف میکردم چند مدت پیش ،اشتباهی برا تو رو هم حذف کردم 😬

کاربریتو هم مطمئن نبودم تا اینکه تو یکی از تاپیکا دیدمت 🌸

البته من تا یه ماه دیگه ، بیشتر اینجا نیستم فعلا ... اگه مایل بودی که در ارتباط باشی که درخواست بده ، اگه نه هم در حد کامنت تو تاپیکا چیزی هست در خدمتم ، فقط نوشتم که نگی بی معرفت بود ، حواسم هست ❤

سلام عزیزم❤ من درخواستای دوستیمو داشتم حذف میکردم چند مدت پیش ،اشتباهی برا تو رو هم حذف کردم 😬 کا ...

🥺چرا میری اخه ینی دیگه نمیای؟، 🥺

من درخواست میدم ولی اخه شما که اینجا نمیای اگه خواستی آیدی بهم بده خب؟