2777
2789
عنوان

دوست ندارم بچه بیارم حالا چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 81 پست
من حامله شدم چون خیلی تنها بودم شوهرم همش سر کار بود نمیزاشت از خونه بیرون برم منم تصمیم گرفتم بچه ب ...

من تا دکتری خوندم

دیگه بهانه ای هم ندارم

حس میکنم ب بلوغ فکری نرسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۰سالگی بچه دار شدم خیلی بچه دوست داشتم و همش مبگم کاش کمی زودتر اقدام میکردم دوتا پشت سر هم میاو ...

منم ۲۹ سالگی یکی اوردم الانم ۳۳ سالمه دلم میخاد یکی دیگه بیارم و تموم کنم این مبحث ولی میترسم از پس هردو برنیام

دقیقا چیش رو دوست داری؟ این ماه میخواستم اقدام کنم ولی ترس همه وجودم رو گرفته

خب همه که افکارشون مثل هم نیست برا من تصور زندگی بدون بچه خیلی سخته ، شوهرمم عاشق بچه س. 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
منم متنفررررررم بچه داشته باشم تازع این ماه در حال اقدام هم بودم لعنت به من ک فکر نکرده دنبال بچه بو ...

هرچی آدم تو این مسائل بیشتر فک کنه بیشتر پشیمون میشه

من ۳۰سالگی بچه دار شدم خیلی بچه دوست داشتم و همش مبگم کاش کمی زودتر اقدام میکردم دوتا پشت سر هم میاو ...

آره شنیدم بعدش ایندفعه آدم میگه کاش زودتر میوردم 

گیج شدم واقعا

۳۴ سالگی بچمو باردار شدم با عشق و علاقه زیاد به بچه ها نگه داری از یه نوزاد و بچه برام خیلی شیرین و لذت بخش بود دوست داشتم یبار دیگه از اول زندگی کردن رو تجربه کنم و فقط یه مادره که با نوزادش رشد میکنه و تموم مراحل زندگی رو دوباره از اول تجربه میکنه ولی با این همه عشق و علاقه تو مسیرم خیلی وقتا خسته شدم اذیت شدم گلایه کردم مثل همه مامانا ولی هیچی از عشقم به بچم نتونست کم کنه برای همین میگم اونا که فقط عاشق بچن باید بچه بیارن وگرنه تو مسیر خسته میشی و نمیتونی ادامه بدی 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت