بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قطعا نه کراتین واس زیبایی هستش و مواد شیمیاییه به جای اینکار و هزینه گزاف کپسول هیرتامین بگیر بخور و و مکمل برای خودت و یه ماسک ارگان اصل برای موهات برلی رشد موهات از سایت oilgreenبهترین و با کیفیت ترین روغنهارو سفارش بده.
قطعا نه کراتین واس زیبایی هستش و مواد شیمیاییه به جای اینکار و هزینه گزاف کپسول هیرتامین بگیر بخور و ...
من قرص هیروییت یکماهه دارم میخورم ولی فرقی نکرده یکی از دوستام موهاش چندماه کوتاه بود الان خیلی بلند شده گفت کراتین کردم رشدش زیاد شده من روغن رزماری و کرچک اصل هم از فروردین دارم استفاده میکنم قبل حمام ۸ تا روغن تموم کردم ولی موهام قبلا زود رشد میکرد تا دوسال پیش امسال اصلا رشد نمیکنه انگار خیلی کم
من قرص هیروییت یکماهه دارم میخورم ولی فرقی نکرده یکی از دوستام موهاش چندماه کوتاه بود الان خیلی بلن ...
عزیزم هیروییت یه داروی کاملا معمولی هستش و شما اگه همراه با بیوتین و تا ۳ماه بدون وقفه استفاده نکنی اصلا موهات رشد نمیکنه.هیرتامین که من گفتم جز بهترینهای مو هستس و گرونه هرکی هم خورده جواب گرفته
هیرتامین باید چتد وقت بخورم من رفتم داروخانه گفتم چه قرصی زود مو رو بلند میکنه بهم هیروییت دا ...
عزیزم داروخونه هرچی که دم دست داشته باسه رو میده بعدم نمبگه هیرویت زیر سه ماه جواب نمیده.چون مبخواد داذوسو رد کنه.من خودم یه ماه خوردم و روغن تراپی کردم با معجون مو عالی شد موهام