2777
2789
عنوان

فواید فرعی باشگاه برای من

166 بازدید | 13 پست

اول خیلی برام سخت بود باشگاهو شروع کم ولی تو همین دوماهی که بدنسازی میرم خیلی تغییرات مثبت داشتم . میخوام از یه سری تغییراتی بهتون بگم که شاید کمتر کسی گفته. مثلا اینکه لباسای خوشگل میخرم، برای تقویت پوست و مژه ها و ابروهام روتین در نظر گرفتم. بیشتر مسواک میزنم و دوش میگیرم. قبلا موهامو هفته ای دوبار شونه میکردم و می‌بافتم تا مرتب بمونه اما الان حداقل یه روز در میون یه مدل جدید میبندم. اینکه یه تایمی اونجام و خانومای دیگه رو میبینم که مرتب و تمیز اومدن خیلی بهم انرژی میده. همچنین قبلا اوقات فراغت خیلی تو گوشی بودم الان این موضوع کمتر شده‌. تو اینستا به جای دنبال کردن دائم بلاگرا، دنبال پیجای ورزشی و سلامت میرم و در کل بهتون پیشنهاد میکنم برای حال خوبتون ورزش کردنو فراموش نکنین رفقا❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من سه روزه میرم لهِ لهِ‌م 😐

هَمه دونِن مِن مال ، مُنو تو لیو یَکیم                       جورِ فرهاد و شیرین  جورِ مِینا و لَچَکیم                        مِنِ شوگارِ دلم  تو مَهِ ناز مُنی بیت آواز مُنی گوگ تارازِ مُنی                                                                        بده دستاتو به دستام عزیزم  تا سی تو بمیرم       (تو حَقِ من از تمام این دنیایی و من حقمو میخوام )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۵۸کیلوام میخام برم بشم ۶۰اینا و رو فرم بیام بیشنر بنظرتون خوبه لاغر تر نمیشم گرمه هوا تنبلیم میا ...

سلام عزیزم،  مربی اول ازت هدفت رو میپرسه بعد طبق اون بهت برنامه میده. یعنی شما اگه بخوای وزن اضافه کنی، طبق همین هدف بهت برنامه میده. منم فک میکردم تابستون نمیشه باشگاه رفت ولی تو سالن که خیلی خنک و عالیه فقط مسیرش برای آدم سخته که بهتره نزدیک خونتون یه جایی رو انتخاب کنی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

چقدر احتیاج دارم به این تاپیک یکماه هست باشگاه و بدنسازی رو شروع کردم اما تنبلیم میاد برم و ح ...

سلام عزیزم، به  این فک کن اگه از الان منظم جلساتتو بری، شیش ماه بعد چقدر تغییر تو بدنت داری و چقد به فرم دلخواهت نزدیکتر شدی❤️

من سه روزه میرم لهِ لهِ‌م 😐

وای منم تا دو هفته اول با نفرت میرفتم 😭😂

وای منم تا دو هفته اول با نفرت میرفتم 😭😂

یعنی واقعا بدنم مث چوب خشک شده ، شما هم اینجوری بودین ؟

هَمه دونِن مِن مال ، مُنو تو لیو یَکیم                       جورِ فرهاد و شیرین  جورِ مِینا و لَچَکیم                        مِنِ شوگارِ دلم  تو مَهِ ناز مُنی بیت آواز مُنی گوگ تارازِ مُنی                                                                        بده دستاتو به دستام عزیزم  تا سی تو بمیرم       (تو حَقِ من از تمام این دنیایی و من حقمو میخوام )
یعنی واقعا بدنم مث چوب خشک شده ، شما هم اینجوری بودین ؟

دقیقا آره. مخصوصا سه جلسه ی اول که موقع راه رفتن، نشستن یا حتی خوابیدن هم کمر و پا و عضله هام درد داشت. ولی منظم رفتم جلساتو تا الان. الانم صرفا تا یه ساعت بعد باشگاه درد یا خستگیه رو حس میکنم. 

سلام عزیزم، به  این فک کن اگه از الان منظم جلساتتو بری، شیش ماه بعد چقدر تغییر تو بدنت داری و چ ...

خیلی سخته آخه

بخصوص شکم روسی و پلانک و ...

اشکم درمیاد

بعضیاشون اصلا یاد نمیگیرم چطوری بزنم همش باید از مربی بپرسم روم نمیشه

خیلی سخته آخه بخصوص شکم روسی و پلانک و ... اشکم درمیاد بعضیاشون اصلا یاد نمیگیرم چطوری بزنم همش ب ...

بنظرم به جای اینکه از مربی مدام بپرسی و خودم خجالت بکشی، اسم حرکاتو تو نت بزن فیلم اموزشیشو دان کن و قبل اجرای حرکت یا قبل باشگاه رفتن نگاه کن. بعد صرفا از مربی بخواه چک کنه ببینه درست میری یا نه