2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه هفته شاید تمرکزت رو بریزه بهم بعدش اوکی میشی 

میدونم اولاش عوارض داره. کلا منظورمه . از یکی دونفر پرسیدم میگن حافظه مونو بهم ریخته بود و خنگمون کرده بود😂

برای من ک عوارضی رو حافظه نداشت آسنترا کاملا بی خیالت میکنه و حالتو خوب میکنه ولی امان از وقتی ک قطعش کنی اونم مثل من سرخود و یهویی به مرز جنون میکشونتت من بعد قطع یهوییش تمرکزمو از دست دادم 

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

کنکوری هستی؟  بیخیالی نمیاره؟  میتونی بشینی یه جا؟ منظور بیقراری نداده؟

اره عزیزم 

بیخیالی خوب میاره یعنی نسبت ب سر و صدا و عوامل مزاحم بیخیالت میکنخ 

اتفاقا من راحت چند ساعت مینشستم سرجام همه هم میگفتن چطور دووم میادی 

خیلی راضی بودم البته خود سر ننداز من دکتر برای روده ام تجویز کرد ولی گفت برا کنکورت خوبه

من قطع کردم ولی اینطوری نشدم

من تا دوماه بعد قطع کاملا حالم خوب بود ولی بعد دوماه یهویی دچار افسردگی شدید و وسواس فکری شدم و افکار خودکشی به سراغم اومدحتی یبار رفتم اینکارو انجام بدم ک نذاشتن و تمام این علائم رو تا قبل از این نداشتم یعنی کاملا بدون دلیل خاص و یهویی بود دکترم رفتم گفت احتمالا بخاطر آسنترا بوده ک بعد قطع یهویی بهت شوک وارد شده یک ماهه حالم همینه و با وجود دکتر و دارو هنوزم خوب نشدم و روز به روز بدتر میشم

هنوزم برام عجیبه ک واسه چی اینطوری شدم😔

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد