2777
2789

توی زندگی دو نفرمون با وجود اینکه اغلب خونه ی خانواده هامون بودیم تا تو خونه ی خودمون تهش یه چیزی میموند برامون 😐 که مثلا بخوایم پس انداز کنیم، حالا که دوماه دیگه بچمون دنیا میاد، تصمیم گرفتیم یه دفتر حساب کتاب بر داریم  ببینیم با خرج و مخارج فعلی، وام و اجاره خونه، پوشک بچه و احتمالا شیر خشک و خوردو خوراکمون چی میمونه برامون، امروز رفتیم خرید، لیست خریدمون اینا بود 

300گرم نشاسته ذرت، ربع کیلو پنیر پیتزا، چند دونه انار، چند دونه هلو، یک کیلو سیب زمینی، یه بسته قارچ، چند عدد کدو، گوچه، خیار سبز، یه هندونه ی فوق کوچیک ، و یه بسته دستمال توالت، شد نزدیک 500 هزار تومن 😵‍، هیچوقت اینجوری دقت نکرده بودم به مخارجمون، حالا فهمیدم واقعا چقدر زندگی سخته و همسرم چقدر تلاش میکنه، 

تازه همسرم مهندس شیمی و حقوق نسبتا خوبی داره، بیچاره قشر کارگر 😑😑

خلاصه نا امیدی مطلق بهم دست داد😕

فکر کنم بچه دنیا بیاد دیگه پس انداز نتونیم بکنیم هیج، باید قرضم بگیریم😫😫

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خرج های اضافی بگذری میتونی پس انداز کنی 

البته بچه خیلی خرج داره 

امان از لباسهاش

بخصوص اگه دختره 😂

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

از خرج های اضافی بگذری میتونی پس انداز کنی  البته بچه خیلی خرج داره  امان از لباسهاش بخ ...

دختره، نمیدونم چرا من یه قطره شیر ندارم هنوز😐😐

غددشیری بعد زایمان ترشح میکنن الان طبیعی هست شیر نداری

بقیه میگن ما حداقل چند قطره میومد، من هیجی هیچی

دختره، نمیدونم چرا من یه قطره شیر ندارم هنوز😐😐

منم نداشتم تا خود زایمان 

بعد زایمان هم نداشتم اصلا 

بچه بیچاره ام گرسنه بود 

شیرخشک دادیم 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

منم نداشتم تا خود زایمان  بعد زایمان هم نداشتم اصلا  بچه بیچاره ام گرسنه بود  شیرخ ...

منم از همین میترسم، تازه شیرخشک هم پیدا نمیشه، برای بجه های داداشم کل شهرو گشتیم نان بالای یکسال پیدا نمی شد

نه عزیزم منم بچه هام تا دوسال شیر خودم دادم تاقبل زایمان یه قطره شیرم نداشتم 

امیدوارم، دلم میخواد بچم شیر خودمو بخوره، نه از لحاظ مالی، در کل شیر مادر سالمتره