2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم دکتر به من دوفاستون داده و اوزیل گفت روزی سه تا بخورم نمیدونم هرروز باید بخورم یا پری شدم قطع ...

سلام منم چند روزه شروع کردم ب خوردن اوزیل 

ب من گف روزی سه تا نیم ساعت قبل صبحانه،نیم ساعت قبل ناهار و نیم ساعت قبل شام،باید منظم بخوری

سلام منم چند روزه شروع کردم ب خوردن اوزیل  ب من گف روزی سه تا نیم ساعت قبل صبحانه،نیم ساعت قبل ...

واقعا نمیدونستم به من نگفت ولی سعی میکنم همینطور مصرف کنم من بعد صبحانه و نهار و شام میخورم

بنظر من خونریزی پریودی خیلی زیاد میکنه منم دیگه مصرف نکردم تا دورم تموم بشه خیلی خونریزی شدید دارم 

واقعا نمیدونستم به من نگفت ولی سعی میکنم همینطور مصرف کنم من بعد صبحانه و نهار و شام میخورم بنظر ...

من درست همون روزی که پریود شدم فرداش قرص رو شروع کردم و اصلا تاثیری تو پریودیم نداشت مثل همیشه بود،شمام بنظر من قطعش نکن اصلا

واقعا نمیدونستم به من نگفت ولی سعی میکنم همینطور مصرف کنم من بعد صبحانه و نهار و شام میخورم بنظر ...

سلام منم بعد مصرف این قرص خونریزی پریودم خیلی زیاد شد و لخته بیشتری دفع کردم و اینکه دوره پریودم همیشه منظم و۲۸ روزه بود ولی الان ۲۶ روزه شد 

شما تاثیری داشت برای بارداریتون؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز