2777
2789
عنوان

قرص اوزیل

| مشاهده متن کامل بحث + 41381 بازدید | 30 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ان شالله ک باردار باشین،قرص اوزیل بهتره ب نظرتون یا متفورمین

دوتاش خوبه متفورمین که حتما باید بخوری بجای اوزیل پودر اینو فولیک بخور همون ماه دوم باردار میشی 

کنارش ورزش کن باشگاه برو پیاده روی خیلی انجام دادم بعد دوماه باردار شدم

چکار هایی عزیزم

قرص لتروزول از روز سوم تا هفتم  ۱۰ عدد روزی ۲ خوردم چون امپول نزده بودم و سرخود مصرف کردم برای اینکه کیست نشه بادکش گرم تخمدان انجام دادم بعد پری تا روز ۱۴ قاعدگی

روغن مالی شکم و زیر ناف با روغن سیاه دانه بعد با کمربند پشم شتر میبستم

۶ کیلو وزن کم کردم خیلی تاثیر داره با اینکه لاغر بودم 

پیاده روی تند و ورزش زیاد داشتم چون تنبلی تخمدان با فعالیت درمان میشه نه قرص و دارو 

چیزایی که خوردم : کاچی ولی زیاد بخوری اندومتریوز میگیری 

قرص ویتامین د زینک پودر اینوفولیک روزی دوتا پوکه و دمنوش زردچوبه و دارچین به مقدار زیاد خوردم همون ماه باردار شدم انشاالله شماهم نتیجه میگیرید 

سلام منم چند روزه شروع کردم ب خوردن اوزیل ب من گف روزی سه تا نیم ساعت قبل صبحانه،نیم ساعت قبل ناهار ...

اثر داشت؟؟؟؟من نطمی نمسخورم روزی دوتا گفت یکی ازخواب بیدارشم حالا ظهر تا ساعت ۳ممکنه طول بکشه یکی شب از ده یازده دوازده

عزیزم بچت چیه؟ بادکش رحم دقیق چندم پری انجام دادی؟

بچمون دختر هست البته من رژیم پسرزایی خیلی رعایت میکردم دلیل عدم موفقیتم استرس شدید تو زندگیم بود که نتیجه نگرفتم اصلا دلیل باردار نشدنم هم همین استرس ها بودن

بادکش میگن چهل روز انجام بدی نتیجه میگیری ولی من برای ازاد شدن تخمک بادکش کردم بعد پری تا روز ۱۴ سیکل که روز تخمک گذاری بود 

بچمون دختر هست البته من رژیم پسرزایی خیلی رعایت میکردم دلیل عدم موفقیتم استرس شدید تو زندگیم بود که ...

ممنونم عزیزم 🙏  دخترم خوبه 🌺 خدا دخترتو حفظ کنه😍

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
دوتاش خوبه متفورمین که حتما باید بخوری بجای اوزیل پودر اینو فولیک بخور همون ماه دوم باردار میشی  ...

باردار شدی بچت پسر شد یا دختر؟

متاهل و متعهد💍❤️ ماشاءالله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 خدایاشکرت به تمام خواسته هامون در کنار هم رسیدیم💚🤲🏻