2821
2789
عنوان

نمایندگی بیمه

4866 بازدید | 13 پست

سلااااااام دوستان 

دوستان کسی تجربه نمایندگی بیمه رو داره ؟ مشغول بوده تازگیا؟ میخوام وارد این شغل بشم میخواستم ببینم واقعا کارم میگیره و درامد داره بازار کار خوبی داره ؟ تجربیاتتونو در اختیار من بزارید مرسی😁❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با این حساب پس کار من نیست

چون باید اصول بازاریابی رو بلد باشی

میان ثالث میزنن واسه بدنه باید مخشونو بزنی که بیمه کنن

بعد یسری ها هم آخرش راضی نمیشن بعد که تصادف میکنن خسارت میبینن تازه میان میگن حالا چیکار کنیم

یا نمایندگی ازت میخواد غیر از بیمه ماشین تو شاخه هایِ دیگه هم فعالیت داشته باشی

مثلا آتش سوزی بزنی بیمه عمر بزنی 

کلا باید تو این شغل خیلی فعال باشی

چون باید اصول بازاریابی رو بلد باشی میان ثالث میزنن واسه بدنه باید مخشونو بزنی که بیمه کنن بعد یسر ...

بله درسته یعنی اینم ممکنه که تو جذب بیمه و بازاریابی حتی یدونه بیمه نامه هم نفروشم ؟ چون به چشم میبینم کمتر اعتماد میکنن و به قول شما باید اعصاب داشته باشی و کم رو نباشی منم که تازه کارم و کم حوصله و میترسم اوایل هیچ فروشی نداشته باشم راهمم دوره از شرکت نمیتونم هرروز برم بیام

بله درسته یعنی اینم ممکنه که تو جذب بیمه و بازاریابی حتی یدونه بیمه نامه هم نفروشم ؟ چون به چشم میبی ...

میخواید نمایندگی بیمه بگیرید یا کارگزاری؟

چون گفتید راهتون از شرکت دوره برام سوال شد

کارگزاری یعنی شما مشتری میبرید برا نمایندگی ها و اونا به شما حقی که باید بدن رو میدن

وقتی نمایندگی داشته باشید خودتون باید مشتری جذب کنید

چرا اگه خوش رو و سر و زبون دار باشید میتونید کار کنید

به هرحال اجاره دفتر و یسری هزینه های دیگه هم دارید که باید دربیاد

من تو بیمه خانوم هایی هم میشناسم که ماهی ۲۰ به بالا درآمد دارن

ولی خب این مقدار درآمد کم کم و رفته رفته زیاد شد

به هرحال اگر بخواید نمایندگی بگیرید باید یه چند دوره برید کارآموزی 

مشتری به رویِ خوش میاد 

حالا میخواد سوپری باشه

بوتیک باشه یا نمایندگی بیمه و...

اما خانوم ها کم حوصله تر هستن

اما در هر صورت اگر میخواین کار برا خودتون باشه و شغل آزاد داشته باشید باید صبر و حوصلتون زیاد باشه

میخواید نمایندگی بیمه بگیرید یا کارگزاری؟ چون گفتید راهتون از شرکت دوره برام سوال شد کارگزاری یعنی ...

ن برای شرکت پاسارگاد میخوام نمایندگی بگیرم برای خود شرکت کار میکنم اجاره نمیدم درواقع بازاریابی و فروش بیمه نامه س

ن برای شرکت پاسارگاد میخوام نمایندگی بگیرم برای خود شرکت کار میکنم اجاره نمیدم درواقع بازاریابی و فر ...

سلام

شما نمایندگی بیمه پاسارگاد گرفتین؟

از کارتون راضی هستید؟

به من هم پیشنهاد شده میخواستم قبلش تحقیق کنم بعد وارد بشم

سلامشما نمایندگی بیمه پاسارگاد گرفتین؟از کارتون راضی هستید؟به من هم پیشنهاد شده میخواستم قبلش تحقیق ...

سلام ، شما وارد بیمه پاسارگاد شدین ؟

به منم مثل شما پیشنهاد شده 

شما راضی بودین ؟ممنون میشم راهنماییم کنید 

سلام ، شما وارد بیمه پاسارگاد شدین ؟به منم مثل شما پیشنهاد شده شما راضی بودین ؟ممنون میشم راهنماییم ...

سلام بله من وارد دوره های آموزشی شدم

هنوز اطلاعات کاملی از فروش ندارم

اما همکارانی که تو دوره های قبل وارد شدن و تو متقاعد کردن انجام بیمه عمر موفق بودن،از کارمزدهاشون خیلی راضی هستند.