2777
2789
عنوان

ممکنه این بی بی چک مثبت کاذب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 106 پست
من چون قبلش سقط داشتم پریودم منظم نبود  بخاطر همین امارشو نداشتم  اما برای شما عالیه&nbs ...

ممنونم🙏🙏❤️❤️

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عع سومین بارته ؟ دقیقا مث منی که اما من امادگی نداشتم اصلا فعلا قصدشو نداشتم بچه های قبلیت چی ان؟

عزیزم شما یادته بتات چند بود؟

با چند رو تاخیر

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
من روز موعد آز دادم ۱۳۲۶.۲  یعنی ۲۰ تیر پریود شده بودم آخرین بار ۲۰ مرداد آز دادم دوروز پیش

از من با ۱۱ روز تاخیر شده ۱۵۵۰۰

خوبه؟

آره بخون پست بالا نوشتم

من تازه ۵ هفته هستم میخوام تو ده هفته برم سل فری الان پرسیدم از ازمایشگاه گفت اگه اینو بدی دیگه نیازی به آزمایش های دیگه نیست در کل من میخوام جنسیت رو زودتر بفهمم بنظرت ارزشش رو داره با این هزینه ؟ ۱۰ روزه جوابش حاضره 

آره خدا حفظش کنه من دیروز دکترم دید گفت واسه هفته ای که داری خوبه 

گیج شدم

نمیدونم باید الان چکار کنم.

با اینکه شکم چهارممه

اما بخاطر سقط هام نگرانم.

کمکاری تیروئید و مشکل انعقاد خون هم دارم.

از طرفی دو تا بچه شیطون.

امیدوارم همین طور که خدا خودش لطف کرده و یهویی داده، کمکم کنه و همه چی به خوبی بگذره.

گیج شدم نمیدونم باید الان چکار کنم. با اینکه شکم چهارممه اما بخاطر سقط هام نگرانم. کمکاری تیروئی ...

انشالله همینطورم میشه خودش داده خودشم نگهدارشه 

فردا برو دکتر حتما مکمل اینا بده بهت بمن شیاف پروژسترون هم داد گفت چون سابقه تنبلی داری

من تازه ۵ هفته هستم میخوام تو ده هفته برم سل فری الان پرسیدم از ازمایشگاه گفت اگه اینو بدی دیگه نیاز ...

سل فری چقدر هزینشه؟

اتفاقا منم دوس دارم بجای غربالگری برم سلفری.

چون قطعیه نه احتمالی

خاطره خوبی از غربالگری ندارم.

بارداری قبلیم مشکوک بود و چقدر استرس داشتم.

بچه سالم با استرس شدیدم بیقرار شد و پدرم دراومد.

انشالله همینطورم میشه خودش داده خودشم نگهدارشه  فردا برو دکتر حتما مکمل اینا بده بهت بمن شیاف ...

منم همش آمپول باید بزنم

سل فری چقدر هزینشه؟ اتفاقا منم دوس دارم بجای غربالگری برم سلفری. چون قطعیه نه احتمالی خاطره خوبی ...

منم استرس دارم هم سالم بودنش هم جنسیت 

سلفری الان از یه ازمایشگاه پرسیدم بقیه تعطیل بودن موند فردا بپرسم گفت ده هفتگی بیای باید سلفری کامل ۴۷۰۰ ولی برای جنسیت بخوای فقط ۲۵۰۰

انشالله همینطورم میشه خودش داده خودشم نگهدارشه  فردا برو دکتر حتما مکمل اینا بده بهت بمن شیاف ...

امیدوارم با هم خوب سپری کنیم دوست عزیز.

راستی من ۳۵ سالمه.

شما چطور؟

بچه هات چند ساله ان؟