امی_ماه مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 عنوان ممکنه این بی بی چک مثبت کاذب باشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 106 پست https://s8.uupload.ir/files/16919980458354847901490890200278_95g6.jpgبا ۱۱ روز تاخیر و سابقه pco در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️ 1402/05/23 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 من چون قبلش سقط داشتم پریودم منظم نبود بخاطر همین امارشو نداشتم اما برای شما عالیه&nbs ... ممنونم🙏🙏❤️❤️ در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 عع سومین بارته ؟ دقیقا مث منی که اما من امادگی نداشتم اصلا فعلا قصدشو نداشتم بچه های قبلیت چی ان؟ عزیزم شما یادته بتات چند بود؟با چند رو تاخیر در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
hqomxth عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4972 عزیزم شما یادته بتات چند بود؟ با چند رو تاخیر من روز موعد آز دادم ۱۳۲۶.۲ یعنی ۲۰ تیر پریود شده بودم آخرین بار ۲۰ مرداد آز دادم دوروز پیش
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 من روز موعد آز دادم ۱۳۲۶.۲ یعنی ۲۰ تیر پریود شده بودم آخرین بار ۲۰ مرداد آز دادم دوروز پیش از من با ۱۱ روز تاخیر شده ۱۵۵۰۰خوبه؟ در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
hqomxth عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4972 عزیزم شما یادته بتات چند بود؟ با چند رو تاخیر شما دادین آزمایش چیشد؟
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 شما دادین آزمایش چیشد؟ آره بخون پست بالا نوشتم در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
hqomxth عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4972 از من با ۱۱ روز تاخیر شده ۱۵۵۰۰ خوبه؟ آره خدا حفظش کنه من دیروز دکترم دید گفت واسه هفته ای که داری خوبه
hqomxth عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4972 آره بخون پست بالا نوشتم من تازه ۵ هفته هستم میخوام تو ده هفته برم سل فری الان پرسیدم از ازمایشگاه گفت اگه اینو بدی دیگه نیازی به آزمایش های دیگه نیست در کل من میخوام جنسیت رو زودتر بفهمم بنظرت ارزشش رو داره با این هزینه ؟ ۱۰ روزه جوابش حاضره
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 آره خدا حفظش کنه من دیروز دکترم دید گفت واسه هفته ای که داری خوبه گیج شدمنمیدونم باید الان چکار کنم.با اینکه شکم چهارممهاما بخاطر سقط هام نگرانم.کمکاری تیروئید و مشکل انعقاد خون هم دارم.از طرفی دو تا بچه شیطون.امیدوارم همین طور که خدا خودش لطف کرده و یهویی داده، کمکم کنه و همه چی به خوبی بگذره. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
hqomxth عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4972 گیج شدم نمیدونم باید الان چکار کنم. با اینکه شکم چهارممه اما بخاطر سقط هام نگرانم. کمکاری تیروئی ... انشالله همینطورم میشه خودش داده خودشم نگهدارشه فردا برو دکتر حتما مکمل اینا بده بهت بمن شیاف پروژسترون هم داد گفت چون سابقه تنبلی داری
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 من تازه ۵ هفته هستم میخوام تو ده هفته برم سل فری الان پرسیدم از ازمایشگاه گفت اگه اینو بدی دیگه نیاز ... سل فری چقدر هزینشه؟اتفاقا منم دوس دارم بجای غربالگری برم سلفری.چون قطعیه نه احتمالیخاطره خوبی از غربالگری ندارم.بارداری قبلیم مشکوک بود و چقدر استرس داشتم.بچه سالم با استرس شدیدم بیقرار شد و پدرم دراومد. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 انشالله همینطورم میشه خودش داده خودشم نگهدارشه فردا برو دکتر حتما مکمل اینا بده بهت بمن شیاف ... منم همش آمپول باید بزنم در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
hqomxth عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4972 سل فری چقدر هزینشه؟ اتفاقا منم دوس دارم بجای غربالگری برم سلفری. چون قطعیه نه احتمالی خاطره خوبی ... منم استرس دارم هم سالم بودنش هم جنسیت سلفری الان از یه ازمایشگاه پرسیدم بقیه تعطیل بودن موند فردا بپرسم گفت ده هفتگی بیای باید سلفری کامل ۴۷۰۰ ولی برای جنسیت بخوای فقط ۲۵۰۰
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 انشالله همینطورم میشه خودش داده خودشم نگهدارشه فردا برو دکتر حتما مکمل اینا بده بهت بمن شیاف ... امیدوارم با هم خوب سپری کنیم دوست عزیز.راستی من ۳۵ سالمه.شما چطور؟بچه هات چند ساله ان؟ در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️