2777
2789
عنوان

ممکنه این بی بی چک مثبت کاذب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 106 پست
ممنون دعام کن عزیزم  انشالله شما هم سالم و سلامت بغل بگیری

من دو تا بارداری ناموفق هم داشتم.

خیلی نگرانم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
۱۲ تیر آخزین دوره ام بوده اگه واقعا درست باشه بله همین حدود هست

چون منم مثل شما بی بی چکم همون لحظه که ادرار ریختم همینقدر پررنگ شد 

و همون روز رفتم سونو ۶هفته و ۲ روز بودم 

کاربر هلن۷۳ هستم 🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عع سومین بارته ؟ دقیقا مث منی که اما من امادگی نداشتم اصلا فعلا قصدشو نداشتم بچه های قبلیت چی ان؟

دو تا دختر دوقلو دارم.

دو بارداری ناموفق هم داشتم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
واقعا؟؟؟؟ آخی به سلامتی یهویی که خیلی خوبه😍 ایشالا خوش قدم باشه😍❤️ واسه منم دعا کن مامان بشم🙏

خدا دامنت رو سبز کنه ان‌شاءالله

چون منم مثل شما بی بی چکم همون لحظه که ادرار ریختم همینقدر پررنگ شد  و همون روز رفتم سونو ۶هفت ...

با ۳ تا بارداری که تا حالا قبلا تجربه کردم ، 

دو تا بچه هم دارم،

تا حالا بی بی مثبت ندیدم😅

عزیزممم 😂😂 پس چشمت روشن 😄

ممنون😍

رفتم آزمایش دادم.

جوابش یا عصر آماده میشه یا فردا.

همش سرگیجه دارم نمیدونم از استرسه یا چیز دیگه

مرسی عزیزم فعلا امروز یک روز تاخیر داره بی بی هم هاله خیلی خیلی کمرنگ دارره چند روز صبر میکنم تا خ ...

خیر پیش باشه ان‌شاءالله🥰

ممنون😍 رفتم آزمایش دادم. جوابش یا عصر آماده میشه یا فردا. همش سرگیجه دارم نمیدونم از استرسه یا چ ...

خوب کردی تکلیفت روشن میشه از بلاتکلیفی بهتره 

احتمالا هم از استرسه هم از نی نی 😄

کاربر هلن۷۳ هستم 🙂
من با همین شرایط شما بتام حدود ۴۰هزار بود 😂

با چند روز تاخیر؟

من با ۱۱ روز تاخیر ۱۵ هزار و ۵۰۰ هست.

خوبه؟