2777
2789
عنوان

ممکنه این بی بی چک مثبت کاذب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 106 پست
مثل پری روز منی درکت میکنم منم رفتم ازمایش دادم مثبت شد هنوزم تو شوک کاملم

مبارکه🥰

بسلامتی بغل بگیری.

من خیلی یهویی شده

تا تست ندم باور نمیکنم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثبته چیزی که من میبینم راجع به کاذب بودنش نمیشه از روی بی بی چک نظر داد کار متخصصه

میرم الان تست میدم و دکتر میرم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
مباااارک باااشه مامان شدی😍❤️🎊

ممنون😍

من دو تا بچه دارم.

این یهویی شد

هنوز باورم نمیشه

باورم نمیشه🫥

۸ سال بود قرص ال دی میخوردم یکی دوماه قط کردم گفتم بدنم استراحت کنه بعد یبار بعد رابطه ببخشید لکه بینی داشتم رفتم دکتر پاپ اسمیر سالم بود سونو واژینال تنبلی تخمدان زیاد فولی نداری گفت اصلا منم به خیال خودم گفتم پس امکان بارداری میشه یک درصد دیگه اما بازم جلوگیری داشتم یبار مرداد ماه رابطه داشتم با جلوگیری ۲۰ تیر پریود شده بودم همیشه دوسه روز جلو میندازم باید ۱۸ یا ۱۹ ام بازم میشدم دیدم نه نشد درد پریودی دارم اما نمیشه سرگیجه پادرددرد سینه هام که هنوزم همشون هست تست زدم دوروز قبل موعد مثبت شد فرداش رفتم بتا شد ۱۲۳۶.۲ دیروزم دکتر یدونه مکمل با شیاف پروژسترون داد گفت چون تنبلی داشتی استفاده کن ببین دیگه من در عرض یماه فهمیدم تنبلی شدید دارم ولی باردار شدم

منم نازایی طولانی داشتم. با آی وی اف مادر شدم.... اما حالا، نمیدونم والا

من چندساله با آی وی افم مثبت نمیشه😢

ان شاءالله که مثبته و دوران بارداری رو به خوبی میگذرونی  و سلامتی بغلش میگیری🤩

خدا بهت قوت بده

اگه باشه قدمش رو چشمام.

اما یه جورایی گیجم نمیدونم هست واقعا یا نه

احتمالا ۶-۷ هفته باشی 😄

۱۲ تیر آخزین دوره ام بوده

اگه واقعا درست باشه بله همین حدود هست

۸ سال بود قرص ال دی میخوردم یکی دوماه قط کردم گفتم بدنم استراحت کنه بعد یبار بعد رابطه ببخشید لکه بی ...

چه قشنگ🤩🥲

خدا برات نگه داره

من چندساله با آی وی افم مثبت نمیشه😢 ان شاءالله که مثبته و دوران بارداری رو به خوبی میگذرونی   ...

زیارت جامعه کبیره بخون.

من بچه هامو از این دعا دارم...