2777
2789
عنوان

کنکور قبول نشدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8850 بازدید | 49 پست
برو فنی حرفه ای شهرت یاد بگیر عزیزمممم  هزینشم زیاد نیس بعدا حالا اگه واسه سال بعد موندی کنکو ...

من هدف اصلیم مهاجرته چون اصلا از رشته خودم خوشم نمیومد فامیلامون با زیست و اینا رفتن پرستاری هم برا رفتن عالیه برا بورسیه چون خانوادم نمیتونن هزینه مهاجرتی که بر پایه بورسیه نباشه رو بدن به خاطر همین میخوام حتما دانشگاه قبدل شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین پشت موندن خیلیی روحتو فرسوده میکنه

همش باید تو خونه باشی و سرت تو کتاب باشه ، کم کم هی اون حس رقابتت هم از بین میره

از نظر من برو ی پیام نوری ازادی چیزی ثبتنام کن در کنارش برای کنکور اگرر دوست داشتی بخون

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
ببین پشت موندن خیلیی روحتو فرسوده میکنه همش باید تو خونه باشی و سرت تو کتاب باشه ، کم کم هی اون حس ...

مرسی عزیزم شایدم همینکارو کردم مامانم هم نظرش همینه 

من هدف اصلیم مهاجرته چون اصلا از رشته خودم خوشم نمیومد فامیلامون با زیست و اینا رفتن پرستاری هم برا ...

من میشناسم کسیو ک با مدرک دکتراش نتونست بره المان

اما نهایتا رفت مدرک جوشکاری گرفت و از طریق اون اقدام کرد و الان المانه

خیلی از حرفه ها واسه مهاجرت خوبن

بگرد ببین چی بهتره

پرستاری عالیه اما باید ببینی که علاقه داری یا ن

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
مرسی عزیزم شایدم همینکارو کردم مامانم هم نظرش همینه 

ببین قطعا همینکارو کن

دیدی که امسالم چی شد ؟ به ضرر همه پشت کنکوریایی که قبلا نهایی داده بودن تموم شد

چون اینجا شب میخوابن صبح پا میشن ی تصمیم جدید برای کنکور میگیرن و کلا سنجش اصلا ثبات نداره ، بهتره بری هرچه زودتر ، شرایطت ک استیبل شد دوباره برای کنکور میخونی

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
من میشناسم کسیو ک با مدرک دکتراش نتونست بره المان اما نهایتا رفت مدرک جوشکاری گرفت و از طریق اون اق ...

اره دقیقا خیلیا با پزشکی نمیتونن برن ولی خیلیا با حسابداری و زیست شناسی و... میرن 

مرسی عزیزم ❤️ 

كسي هست كمك كنه؟؟ 🥲🥲🥲  گزينه ي كارنامه رو كه ميزنم نمايش نميدهههه!!!!! 🥺چيكار كنم نشون بد ...

اگه مشکلی نداری میتونی خصوصی درخواست بدی مشخصاتتو بدی برات بزنم اگه هم راحت نیستی بده به یه ادم مورد اعتماد برات بزنه یا با گوشیای دیگه امتحان کن 

‏هرکی می‌گه کنکور اصلا مهم‌ نیست دروغ می‌گه.

هرکی می‌گه کنکور تنها راه موفقیته اونم دروغ می‌گه.

کنکور یکی از ده‌ها شانس مسیر زندگیه که باید ازش استفاده کرد. حالا نتونستی استفاده کنی؟ برای شانس‌های دیگه‌ تلاش کن

‏هرکی می‌گه کنکور اصلا مهم‌ نیست دروغ می‌گه. هرکی می‌گه کنکور تنها راه موفقیته اونم دروغ می‌گه. کن ...

خیلی ممنون عزیزم خودمم میدونم کلم داغه نیاز به زمان دارم تا با شکستم کنار بیام باز شروع کنم 

خیلی ممنون عزیزم خودمم میدونم کلم داغه نیاز به زمان دارم تا با شکستم کنار بیام باز شروع کنم 

فداتشم من خودم  ترازم ۵۶۹۳ اومده انتخاب رشتم و میکنم

بعدش دیگه هرچی خدا بخواد

شد شد نشدم کلی راه های دیگه هست