میشه یکم از شرایط پشت کنکوریا برام بگین؟ اصلا روم نمیشه به مامان بابام نگاه کنم خیلی جلو خودمو میگیرم جلوشون نزنم زیر گریه مامانم فک میکنه بد ندادم دلی فک نکنم چیزی قبول شم اخه کی با تراز 5221 تا حالا کنکور قبول شده 😭
خیلی سخته پشت کنکوری بودن؟ چجوری باید براش بخونم؟ خیلی با خوندن برا کنکور تو سالای تحصیل فرق داره؟
جواب کنکورم نیمده کامل (رتبه و اینا) دارم بر اساس تراز میگم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من ۲ سال پشت کنکورم. سال بعد کنکور تجربی میدم. هر کار خدا یک حکمتی داره. شاید من امسال میدادم قبول نمیشدم. شاید سال بعد میدم قبول میشم. حکمت دست خداست
منم بد دادم میخوام بمونم .برنامه ام اینه ک مشاور بگیرم تا آخر این هفته . اگر میتونی مشاور بگیر و به ۷۰ درصد به بالا ب حرفاش گوش کن بهترین رشته هارو قبول میشی
قبول نشدی ک نشدی اسمون ب زمین اومده؟؟؟ فک کردی اخرش چی میشه من عقل الانو داشتم درس نمیخوندم میرفت ...
خیلی ممنون عزیزم
نمیگم خیلی خوندم ولی به خدا به این اندازه داغونم نبودم ازمونای دیگمو خیلی بهتر میدادم اصلا از خودم انتظار نداشتم دلم فقط به خاطر مامان بابام میسوزه از بچگی بچه درس خونی بودم روم نمیشه دیگه برم تو فامیل