2777
2789
عنوان

کنکور قبول نشدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8850 بازدید | 49 پست
من امسال پشت کنکور بودم ببین چون من مدرسه و هیچ کلاسی نمیرفتم بهتر از خوندن تو سال  دوازدهمم ب ...

ترازت و اینا بهتر شد؟ من همش میترسم بد تر از این کنکورم بشه سال دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون عزیزم  نمیگم خیلی خوندم ولی به خدا به این اندازه داغونم نبودم ازمونای دیگمو خیلی به ...

اووووو سخت نگیر

من رتبه های تجربیم فاجعه میشد چون نمیخوندم

فک کنم سال اول 60 هزار شدم        تازه ب همه گفتم 10 هزار شدم اما نمیرم پزشکی میخام    

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
بگو قبول شدم اما می خوام بیشتر تلاش کنم رقابت سنگین بود یک سال دیگه فرصت بدی به خودت, یه سایت هست آل ...

من گیراییم خوبه مدرسه خاصم بودم ولی اینقد کارای مدرسم زیاد بود نتونستم هندل کنم و مشاورم نگرفتم چون هزینش زیاد میشد و خب رشتمم دوست ندارم هی شل کن سفت کن بودم 

خیلی ممنون عزیزم  نمیگم خیلی خوندم ولی به خدا به این اندازه داغونم نبودم ازمونای دیگمو خیلی به ...

دقیقاا منم امسال خیلی خوندم ولی ترازم شد 6300..نمیدونم رتبم جقدر میشه تقریبا حالمم خوب نیست میترسم دولتی قبول نشم

دوست دارم خود قبلم باشم                                          شما چطور؟؟ 
من دو بار کنکور تجربی با رویای دکتر شدم دادم ی بار ریاضی اخرش رفتم سمت مهندسی     ولی ک ...

من عاشق طراحی دوختم یعنی خخخخییییللللیییی منتها نتونستم کنکورشو بدم چون هیچی از هنر حالیم نبود 

اما آرایشگری و اینا دوست ندارم اصلا 

من گیراییم خوبه مدرسه خاصم بودم ولی اینقد کارای مدرسم زیاد بود نتونستم هندل کنم و مشاورم نگرفتم چون ...

من انسانیم شما چ رشته ای هستین 

چقدر منید منم نمونه بودم ولی 

من عاشق طراحی دوختم یعنی خخخخییییللللیییی منتها نتونستم کنکورشو بدم چون هیچی از هنر حالیم نبود  ...

واییی منم عاشق هنرایی اینجوریم ولی کوو

من عاشق طراحی دوختم یعنی خخخخییییللللیییی منتها نتونستم کنکورشو بدم چون هیچی از هنر حالیم نبود  ...

برو فنی حرفه ای شهرت یاد بگیر عزیزمممم 

هزینشم زیاد نیس

بعدا حالا اگه واسه سال بعد موندی کنکور هنرم ثبت نام کن

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶