mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 عنوان تورو خدا بگید از پمپ درد سزارین.... 37639 بازدید | 114 پست من سز اولموحشتناک درد داشتم تجربه ای از پمپ درد نداشتممردمو زنده شدم با اینکه بیمارستانمم خصوصی بودالان سی روز دیگ سز دوممهمیخوامپمپ درد بگیرم 😐😐😖😖😖یعنی دردمو کممیکنه ؟؟؟گن چی گن همدردو کم میکنه شکمو جمع میکنه و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕 1402/05/23 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلیترازچشمهایش عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 3051 اره فقط یکبار میتونی ازش استفاده کنی (پمپ کامل)هر ۲۰ دیقه یبار ک مثلا دردت میگیره یکبار فشارش میدی ولی سعی کن تحمل کنی و خیلی خیلی ک بهت فشار اومد استفاده کن ازش عسلی تر 🍯از چشمهاش 👀 قند لباشه👄😘
mamanaili عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 3864 من سز اولم اصلا درد نداشتم ینی اصلاااااا شایدم برای این بود قبلش درد طبیعی کشیده بودم 🥴🥴ولی مامانم مرتب بهم میگفت باید شیاف استفاده کنم بعد از سز....
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 اره فقط یکبار میتونی ازش استفاده کنی (پمپ کامل) هر ۲۰ دیقه یبار ک مثلا دردت میگیره یکبار فشارش میدی ... اره میگن تن تن بزنی هم زود تموم میشههمواسه بچه امضرر داره و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
اقاقیا13 عضویت: 1388/05/24 تعداد پست: 18852 پمپ درد ترکیب یک سری داروهای مسکن قوی مثل مورفین و.. هست که با توجه ب وزن و وضعیت جراحی پزشک متخصص بیهوشی مثل سرم بهتون وصل میکنن و شما میتونی از وقت درد سراغت اومد تزریق انجام بدیخیلی هم عالی هست و واقعا دردت کم میکنه
لی_لا_مامان_آینده عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 13721 من ابدو کردم پمپ گذاشتم اصلا درد نداشتم گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 من سز اولم اصلا درد نداشتم ینی اصلاااااا شایدم برای این بود قبلش درد طبیعی کشیده بودم 🥴🥴ولی مامانم ... 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mamankochik عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 249 من ۳ماهه زایمان کردمبه من پمپ درد ندادن مثل اینکه برا سزارین کلا ممنوع شدهدوستمم ماه پیش زایمان کرد ندادن بهش
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 من ۳ماهه زایمان کردم به من پمپ درد ندادن مثل اینکه برا سزارین کلا ممنوع شده دوستمم ماه پیش زایمان ... یعنی چی چرا نمیدن خدا کنه من بتونم وصل کنم و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 من ابدو کردم پمپ گذاشتم اصلا درد نداشتم ابدو چیه ؟ و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
برفکم عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8088 معجزه نمیکنه و کامل بی درد نمیشیولی خب درداتو کم میکنهپمپ نداشته باشی برات مسکن میزننشیافم میتونی استفاده کنی ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
لی_لا_مامان_آینده عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 13721 ابدو چیه ؟ جراحی زیبایی ابدومینوپلاستی گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 معجزه نمیکنه و کامل بی درد نمیشی ولی خب درداتو کم میکنه پمپ نداشته باشی برات مسکن میزنن شیافم میت ... مسکن و شیاف اصلا فایده نداشت خدایی با اینکه ۳ ساله گذشته یادم میوفته تن و بدنم میلرزه 😞😞🤕🤕🤕 و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 من ابدو کردم پمپ گذاشتم اصلا درد نداشتم هزینش چقد شد واست ،؟چقد از شکمت رو برش دادن ؟برنگشته ؟؟فرقش با ساکشن چیه ؟ و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mamankochik عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 249 یعنی چی چرا نمیدن خدا کنه من بتونم وصل کنم مثل اینکه گفتن چون مادر شیر میده این پمپ درد مثل ماده مخدره میره تو شیر مادر و کلی ضرر داره برا همین ممنوعهمن فک کردم بیمازستان من نداده ولی پرسوجو کردم چندجا دیگه ام گفتن ممنوعه و ندادن..