mambardia مدیر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 عنوان تورو خدا بگید از پمپ درد سزارین.... | مشاهده متن کامل بحث + 37638 بازدید | 114 پست من سز اولموحشتناک درد داشتم تجربه ای از پمپ درد نداشتممردمو زنده شدم با اینکه بیمارستانمم خصوصی بودالان سی روز دیگ سز دوممهمیخوامپمپ درد بگیرم 😐😐😖😖😖یعنی دردمو کممیکنه ؟؟؟گن چی گن همدردو کم میکنه شکمو جمع میکنه و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕 1402/05/23 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamankochik عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 249 واقعا دیدم بعضیا عین آب خوردن طبیعی میارن باور کن ولی منم از سزارین راضی بودم من که ادمش نبودم🤣🤣
mamankochik عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 249 ف عزیزی خدا خودش کمکمکنه خیلی حالم خرابه ۱۰۰ کیلو شدم از مامانم پیرتر دیده میشم نمی دونم چیمیشه ف ... چاقا مهربوننمن خودم قبل بازداری با چه مشقتی هیکلمو ساختماز وزن ۸۸ خودمو کردم ۶۶ همش رژیم و ورزش یعنی ی هیکلی ساهته بودم ک نگوالان دوبازه شدم ۸۰🤣🤣🤣دیگه ب ورزش و هیچی ام نمیرسم
مامان_آقای_مهربون عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 7665 من که ادمش نبودم🤣🤣 ببین میگن سوره انشقاق زیاد بخونی زایمانت راحت میشه ببین من چقدر خوندم که کلا راحت شدم بدون درد رفتم سزارین اونم بیمارستان دولتی ،،،الان دقت کردم دیدم خدا چقدر دوسم داره😄
ثمین۷۶۷۶ عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 15726 کاش از لوازم پزشکیا میخریدی شاید یکم پایین تر بود کلا چقد می خوای خرج کنی از بیمارستان تا پول خود ... والا رو ۲۰ تومن حساب کردم دیگه نمی دونم اخرش چقدر در میاد اتاق خصوصی تزیین نمی خوام شاید پمپ درد و فیلمبرداری و بگیرم
ثمین۷۶۷۶ عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 15726 نمیدونم چی هس😁 ایشالا که زایمان خوبی داشته باشی اصلا نترس حتی اگه پمپ دردم نداشته باشی اونقد درد ... ممنون عزیزم
ثمین۷۶۷۶ عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 15726 کاش از لوازم پزشکیا میخریدی شاید یکم پایین تر بود کلا چقد می خوای خرج کنی از بیمارستان تا پول خود ... نمی دونم ابنجوری می شه یا نه باید پرس و جو کنم
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 چاقا مهربونن من خودم قبل بازداری با چه مشقتی هیکلمو ساختم از وزن ۸۸ خودمو کردم ۶۶ همش رژیم و ورزش ... منم قبل اقدام داشتم میومدم پایین گفتم چ فایده دوباره چاق میشم رژیمو ول کردمو باردار شدم و تو بارداری ۱۵ اضافه کردم 😁😁😁کار عاقلانه ای کردم هههههالان از ۸۵ شدم ۱۰۰ و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
کارررررررماااااااننن عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 30 منم قبل اقدام داشتم میومدم پایین گفتم چ فایده دوباره چاق میشم رژیمو ول کردمو باردار شدم و تو باردار ... سلام شما پمپ درد گرفتین راضی بودین؟
kianyava عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1297 منم پسرم ۴ کیلو و ۱۰۰ گرم بود دکتر قبول کرد ک سز شم خودش بهم کمک کرد ک سز شم نمی دونم واسش چ فایده ا ... عزیزم منم الان شرایط شمارودارم شما دیابت داشتی که بچت درشت شد؟منم خیلی ددست داشتم طبیعی زایمان کنم اما سربچه واردلگن نشده وزنشم بالاس یکم برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...