2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 81 پست
منم یک ساله تو اقدامم تنبلی تخمدان شدید دارم ضخامت رحمم کمه فقط دارم قرص میخورم  کارم شده گریه ...

الهی به حق علی اصغر امام حسین همین ماه جواب میگیری 

خدا بخواد میشه 

فقط صبر ما بنده ها کمه

من خودم بدونی این 10 ماه چی گذشت بهم 

خدایا شکرت💚🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یک ساله تو اقدامم تنبلی تخمدان شدید دارم ضخامت رحمم کمه فقط دارم قرص میخورم  کارم شده گریه ...

عزیزم خیلی ها با تنبلی تخمدان شدید هم باردار شدن 

اصلا ناامید نشو 

منم این 10 ماه امید و از دست داده بودم

اخه 7 سال عروسی کردم 

خدایا شکرت💚🙏

اره جفتشم باهم پررنگ تر از دیشب  بچه ها دیگه احتمال خطا نداره؟

خیلی بعیده خطاش عزیزم یه بتا بده و ببر دکتر اگه لازم باشه برات چکاب بنویسه که اگه مکملی چیزی نیاز داری برات بنویسه که استفاده کنی،یادت باشه سر خودت دمنوش و دارو نخوردی،گرمیجات زیاد نخوری،فعالیت سنگین نکنی،خواب و خوراکت متعادل و به جا باشه،فوری فوریم اکه از من میشنوی به همه نگو البته این بستگی به خودتون داره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خیلی ممنون عزیزم 🙏 واقعا؟  من فکر کردم باید خیلی پررنگ تر باشه

اره مثبته، من تو یه پیجی تو اینستا دیدم نوشته بود اونایی که خط دوم بی‌بی چکشون کمرنگه بچشون پسره، اونایی که پررنگه دختره، حالا نمی‌دونم چقدر این قضیه صحت داره، ازمایشم بده که صد درصد مطمئن بشی بعد به همه بگو

عزیزم خیلی ها با تنبلی تخمدان شدید هم باردار شدن  اصلا ناامید نشو  منم این 10 ماه امید و ...

اسی جان چند سالته خودت؟منم سر سالگرد ۸ سالگی ازدواجم بیبیم مثبت شد خودمم ۳۶ رو رد کردم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اره مثبته، من تو یه پیجی تو اینستا دیدم نوشته بود اونایی که خط دوم بی‌بی چکشون کمرنگه بچشون پسره، او ...

عزیزم فک نکنم خیلی ربطی داشته باشه من روز دوم تاخیر کمرنگ بود روز سوم پر رنگ و روز سوم تاخیر بازم کمرنگ بود روز اول از یه مارک دیگه استفاده کردم و دو روز بعد از یه مارک مشابه،نی نیم هم گلدختره

خیلی بعیده خطاش عزیزم یه بتا بده و ببر دکتر اگه لازم باشه برات چکاب بنویسه که اگه مکملی چیزی نیاز دا ...

واقعا؟ 

الان برم ازمایش بارداری بدم؟ 

قبلش چکاپ شدم کامل 

بازم ب دکترم میگم

نه اصلا نمیخوام چشم

نه گلم تا تشکیل قلب فقط ب مادرم میگم 

خدایا شکرت💚🙏

اسی جان چند سالته خودت؟منم سر سالگرد ۸ سالگی ازدواجم بیبیم مثبت شد خودمم ۳۶ رو رد کردم

من 24 سالمه 

اتفاقا 19 مرداد سالگرد عروسی مون بود شد 7 سال

ایییی جونم

خدایا شکرت💚🙏

عزیزم فک نکنم خیلی ربطی داشته باشه من روز دوم تاخیر کمرنگ بود روز سوم پر رنگ و روز سوم تاخیر بازم کم ...

منم گفتم نمی‌دونم راسته یا نه فقط گفتم تو یه پیجی تو اینستا خوندم اینو، خدا دختر نازتو برات حفظش کنه منم دو تا دختر دارم😍😍

واقعا؟  الان برم ازمایش بارداری بدم؟  قبلش چکاپ شدم کامل  بازم ب دکترم میگم نه اص ...

بارداری رو برو بده آزمایشگاه عزیزم بعد نتیجشو ببر دکتر برات ازمایش خونو اینا مینویسه،اگه از ازمایش قبلیت خیلی نگذشته اشکالی نداره همونو ببر به همراه ازمایش بارداریت نگاه میکنه اگه مشکلی نباشه و یا اگه نیاز به وبتامینی چیزی باشه خودش بهت میگه،برات سونوی قلب هم مینویسه که میتونی تو ۶ هفته بری من ۶ هفته رفتم نشون داد

من 24 سالمه  اتفاقا 19 مرداد سالگرد عروسی مون بود شد 7 سال ایییی جونم

پس تو ام مث من تقریبا سر سالگرد مثبت شدی عزیزم،مبارکت باشه❤️🌸