منم گفتم نمیدونم راسته یا نه فقط گفتم تو یه پیجی تو اینستا خوندم اینو، خدا دختر نازتو برات حفظش کنه ...
ممنونم عزیزم،زنده باشی خدا گلدخترای شمارو هم زیر سایه پدر مادر نگه داره عزیزم❤️😍
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
باشه گلم خیلی ممنونم از راهنماییت فدات شم 10 ماه ازمایش دادم، پیش دکترم پرونده دارم،هم ...
پس مجدد خودش برات مینویسه شما فقط تست بارداریتو ببر بتاتو چک کنه خودش سونو و چکاب مینویسه اگه خواستی هم یاداوری کن من تقریبا از اول بارداریم تا الان مکمل مصرف میکنم تو یکی از چکابامم عفونت اداریم رفت بالا قرص برام نوشت چکابای هر چنوقت یه بار تو بارداری لازمه عزیزم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
چشمت بی بلا عزیزم،همینطوره هر وقت سوالی داشتی بپرس اگه بلد باشم جواب میدم🌸🌸
اره گلم خیلی ممنون عزیز دلم بچه ها کلومیفن خوردم 3 ماه این ماه اخر روزی 3 تا بود از 5 ...
عزیزم بتا که دادی اگه خیلی بالا باشه یکی از علایم دوقولوییه البته قطعی نیست و تو سونوی قلب معلوم میشه یه کم صبر کن،در ضمن معمولا اگه تو فامیل نزدیک خودت ارث دوقولویی باشه برای تو هم احتمالش هست