2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 81 پست
منم گفتم نمی‌دونم راسته یا نه فقط گفتم تو یه پیجی تو اینستا خوندم اینو، خدا دختر نازتو برات حفظش کنه ...

ممنونم عزیزم،زنده باشی خدا گلدخترای شمارو هم زیر سایه پدر مادر نگه داره عزیزم❤️😍

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بارداری رو برو بده آزمایشگاه عزیزم بعد نتیجشو ببر دکتر برات ازمایش خونو اینا مینویسه،اگه از ازمایش ق ...

باشه گلم 

خیلی ممنونم از راهنماییت فدات شم 

10 ماه ازمایش دادم، پیش دکترم پرونده دارم،همه چیو زیر نظر خودشه 

فک کنم باید دو هفته دیگه برم سونو 

قبل این دو هفته هیچ سونو نباید  برم 

اخرین تاریخ پریم 22 تیر بود 

خدایا شکرت💚🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تو ام مث من تقریبا سر سالگرد مثبت شدی عزیزم،مبارکت باشه❤️🌸

اره گلم 

خیلی ممنون عزیز دلم 

بچه ها کلومیفن خوردم 3 ماه

این ماه اخر روزی 3 تا بود از 5 تا 9 چرخه

یعنی ممکنه دوقلو شه؟ 

خدایا شکرت💚🙏

باشه گلم  خیلی ممنونم از راهنماییت فدات شم  10 ماه ازمایش دادم، پیش دکترم پرونده دارم،هم ...

پس مجدد خودش برات مینویسه شما فقط تست بارداریتو ببر بتاتو چک کنه خودش سونو و چکاب مینویسه اگه خواستی هم یاداوری کن من تقریبا از اول بارداریم تا الان مکمل مصرف میکنم تو یکی از چکابامم عفونت اداریم رفت بالا قرص برام نوشت چکابای هر چنوقت یه بار تو بارداری لازمه عزیزم 

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اها چشم گلم  ممنون مثل خواهر میمونی برام❤

چشمت بی بلا عزیزم،همینطوره هر وقت سوالی داشتی بپرس اگه بلد باشم جواب میدم🌸🌸

اره گلم  خیلی ممنون عزیز دلم  بچه ها کلومیفن خوردم 3 ماه این ماه اخر روزی 3 تا بود از 5 ...

عزیزم بتا که دادی اگه خیلی بالا باشه یکی از علایم دوقولوییه البته قطعی نیست و تو سونوی قلب معلوم میشه یه کم صبر کن،در ضمن معمولا اگه تو فامیل نزدیک خودت ارث دوقولویی باشه برای تو هم احتمالش هست 

عزیزم بتا که دادی اگه خیلی بالا باشه یکی از علایم دوقولوییه البته قطعی نیست و تو سونوی قلب معلوم میش ...

ولی خواهر شوهرم دوقلو داره سخته 😅

نمیدونم هر چی قسمت

خدایا شکرت💚🙏